Halle Berry prozvala princa Harryja kad je čula da je imao njen poster na zidu

Radiosarajevo.ba
Halle Berry prozvala princa Harryja kad je čula da je imao njen poster na zidu
Foto: Twitter / Glumica Berry je isječena s postera i tako okačena na centralno mjesto prinčeve sobe

Fotografije princa Harryja od prije 15 godina iz srednje škole Eton u Velikoj Britaniji nedavno su objelodanjene i pružaju uvid njegovim fanovima u školski život vojvode od Sussexa i njegovog brata princa Williama. Na jednoj od fotografija se vidi na zidu okačen poster glumice Halle Berry u crvenoj haljini.

Glumica je isječena s postera i tako okačena na centralno mjesto na zidu Harryjeve školske spavaće sobe, koja se ni po čemu ne razlikuje od uobičajenih tinejdžerskih soba.

Kada je Halle saznala za to na Twitteru je odgovorila princu Harryju, gdje je uz tu fotografiju napisala "OK #Prince Harry, I see you!" (OK, prinče Harry, vidim te).

Prije nego što je napustio Eton Harry je napravio seriju fotografija u i oko škole. Na nekima se vide članovi njegove porodice: otac princ Charles, baka kraljica i brat princ William sa kojim igra polo. Tu je i crno-bijela fotografija majke princeze Diane.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije