Trenutak kad je prišla oltaru: Princ Harry rečenicom rastopio srce Meghan Markle

Radiosarajevo.ba
Trenutak kad je prišla oltaru: Princ Harry rečenicom rastopio srce Meghan Markle
PrtScr / Magični trenutak

Princ Harry nije mogao sakriti emocije na vjenčanju s Meghan Markle. Naime, kada je lijepa Meghan pristupila oltaru u vjenčanici, princ Harry joj je rekao nešto što je rastopilo njeno srce.

"Izgledaš nevjervjatno. Tako sam sretan", rekao joj je ushićeno princ Harry, a Meghan Markle se nasmijala.

Meghan je nosila Givenchy vjenčanicu vrlo jednostavnog kroja s dugačkim velom i tijarom koju je posudila od kraljice Elizabete. Prvi bračni poljubac razmijenili su nakon izlaska iz kapele St. Georgea gdje se održavala ceremonija.


Veliko slavlje u Londonu: Vjenčali se Meghan Markle i princ Harry

Britanski princ Harry svečano je, nakon više od godinu dana čekanja, danas stupio u brak s američkom glumicom Meghan Markle.

Princ Harry, unuk kraljice Elizabete, šesti u redu za britansko prijestolje i američka televizijska glumica Meghan Markle vjenčali se u zamku Windsoru, domu britanske kraljevske porodice gotovo hiljadu godina, najstarijem i najvećem naseljenom dvorcu na svijetu.

Meghan je do oltara ispratio princ Charles, s obzirom da je njen otac Thomas spriječen da prisustvuje vjenčanju. Ona je naprosto blistala u prelijepoj bijeloj haljini, te na taj način krunisala jednogodišnje priče o vjenčanju godine u svijetu.

Prije vjenčanja, princ Harry i Meghan Markle postali su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, a te titule im je dodijelila kraljica Elizabeta II. Meghan je ušla u kapelu u pratnji malih paževa i djeveruša, među kojima su princ George i princeza

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije