Halid Bešlić nakon koncerta na tvrđavi Kastel: Ovo je čista desetka, hvala fanovima

6
A. S.
Halid Bešlić nakon koncerta na tvrđavi Kastel: Ovo je čista desetka, hvala fanovima
Foto: ATV / Koncert Halida Bešlića na tvrđavi Kastel

Halid Bešlić je još jednom oduševio. Ovoga puta u Banjoj Luci gdje ga je uglas pratilo više od 7.000 obožavalaca na velikoj sceni tvrđave Kastel.

Bešlić i Režak su po prvi put uživo izveli već popularni duet “Od ponoći do ponoći”. Ovo je ujedno bio i prvi veliki koncert u Banjoj Luci nakon što je počela pandemija koronavirusa.

Ujedno ovo je bio Bešlićev drugi koncert, nakon što je prošlog mjeseca sve oduševio u Ljubuškom. 

Nakon prospavane noći, Bešlić je za portal Radiosarajevo.ba sumirao dojmove s banjalučke tvrđave.

"Ovo je bila čista desetka. Nakon koncerta prišao mi je tonac i kratko mi rekao - dragi Halide, ostalim pjevačima dao si pravu zadaću. Mislim da je niko neće ponoviti ovako nešto, zadugo". Meni je bilo lijepo, zaista sam uživao. Veliko hvala fanovima koji su došli", priča nam Bešlić.

Halidov koncert u Banjoj Luci trajao je više od tri sata.

"Od toga dva sata su bila moja, a jedan sat je publiku zabavljao Boris Režak. Moram priznati da je i Boris bio sjajan. saradnja s njim je pun pogodak", dodao je Bešlić.

Koncert Halida Bešlića na tvrđavi Kastel - undefined

Foto: ATV: Koncert Halida Bešlića na tvrđavi Kastel

Prva pjesma kojom je otvorio koncert bila je popularna "Dvadesete". Odmah zatim obratio se publici riječima - "Ja sam do sada pjevao u Banja Luci dosta puta, ali nekako ova noć je posebna, ovaj ambijent. Uživajte, kad nam je Bog dao". 

"Da, to sam rekao i zaista je sinoć bila posebna noć. Posebno sam odabrao pjesme, znao sam šta raja želi nakon ove pandemije koja je mnogo toga usporila", podvukao je Bešlić.

Kaže da neće stati, želi vratiti publiku i fanove na koncerte. Novi život koj9i je pred nama.

"Idem, kako ono raja kaže korak po korak - step by step. Naredni koncert je u Hrvatskoj, tamo su također ljudi željni zabave i vjerujem da ću i tamo naći kontakt s publikom. Sve za našu raju sa Balkana, idemo se ponovo družiti", kao je Halid Bešlić u svom stilu za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije