Halid Bešlić uoči koncerta: Radujem se susretu sa publikom u Banjoj Luci

4
Radiosarajevo.ba
Halid Bešlić uoči koncerta: Radujem se susretu sa publikom u Banjoj Luci
FOTO: Facebook / Halid Bešlić

Nakon brojnih epidemioloških mjera koje su bile na snazi u cilju suzbijanja koronavirusa došlo je vrijeme da ljubitelji muzike i pjesama legendarnog Halida Bešlića uživaju u večerašnjem koncertu.

Halid će zapjevati večeras na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci sa početkom u 21 sat.

U više od 40 godina pjevačke karijere objavio je preko 20 albuma i gotovo 200 pjesama.

Uz njegove pjesme odrastali su mnogi, a njegove najveće hitove kao što su „Miljacka“, „Prvi poljubac“, „Zlatne strune“ i „Romanija“ rado pjevaju i starije i mlađe generacije.

Gosti na koncertu biće Boris Režak i Tri rogata.

Halid Bešlić je u razgovoru za portal Radiosarajevo.ba izjavio kako teku posljednje pripreme za večerašnji koncert te kada možemo očekivati novu pjesmu ili album.

"Pripreme teku u najboljem redu. Sada sam u hotelu i odmaram uoči večerašnjeg koncerta. Radujem se susretu sa publikom i očekujem dobru zabavu. Što se tiče nove pjesme, svakako da radim na tome, međutim želim prije svega, da se što prije vratim nastupima i druženju sa publikom", izjavio je Bešlić. 

Halid je nedavno izjavio kako mu je Banja Luka sudbonosan grad, jer mu je upravo ovdje, na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC RS), spašen život.

Podsjetimo, 2017. godine neplanirani pregled doveo je do toga da njegova najlepša pjesma, ona životna, ne bude prekinuta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije