Holivudska miljenica / Glumica Jennifer Aniston otkriva kako preboljeti razvod

29. 11. 2018. u 16:10:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 7

Glumica Jennifer Aniston nedavno se razvela od drugog muža, glumca Justina Therouxa zbog čega je posljednjih mjeseci prošla kroz veoma buran period.

Glumica je nakon razvoda bila pod velikim stresom, a svemu su dodatno “pomogli” mediji koji su konstantno izvještavali o svakom detalju njihovog braka, pa i raskida, što je dodatno povećalo pritisak na samu glumicu.

Kako bi se oslobodila velikog pritiska i stresa, glumica je odlučila posjetiti psihologa koji joj je pomogao da se terapijama izbori sa teškim mislima i osjećanjima koja su je opterećivala. 

"Trebalo mi je mnogo terapija da pređem preko toga", priznaje Jennifer dodavši kako je bila veoma pažljiva u brizi o samoj sebi nakon razvoda.

Godine 2015. Jennifer je za Hollywood Reporter izjavila kako joj je bilo jako teško prijeći preko razvoda od Brada Pitta zato što je njena osobna terapeutkinja u tom periodu preminula.

"Njezina smrt dočekala me u trenutku razvoda, no tokom četiri godine koliko sam ju posjećivala sjetila sam se svega o čemu smo razgovarali i zbog toga sam se osjećala smirenom", izjavila je Jennifer.

Jennifer se nakon svega uspjela oporaviti i težak period ostaviti iza sebe, pa se može reći kako njeni recepti nakon razvoda mogu biti od pomoći i drugima koji prolaze kroz sličnu životnu situaciju. 

 

 

NEMA KOMENTARA