Glumac još jednom pobijedio internet: Njegova maska totalni je viralni hit

1
Radiosarajevo.ba
Glumac još jednom pobijedio internet: Njegova maska totalni je viralni hit
Foto: Twitter/Arhiv / Macaulay Culkin

Macaulay Culkin još je jednom pobijedio internet. Nakon što je oduševio objavom za svoj rođendan i prikazom kako bi izgledao novi nastavak filma Sam u kući, sad se pohvalio maskom koja je trenutno totalni viralni hit.

"Samo se štitim od covida-19 noseći oderanu kožu mlađeg sebe. Ne zaboravite nositi masku, djeco", napisao je uz fotografiju na kojoj nosi masku s motivom iz filma Sam u kući, tačnije scene u kojoj Kevin vrišti, prenosi Index. 

Fotografija je u nekoliko sati lajkana preko pola milion puta, a prikupila je i preko 75 hiljada dijeljenja.

"Čovječe, to je jedan od najikonskijih trenutaka u kinematografiji", "Ovo je vjerovatno najbliže tome da ga vidimo kako ga iznova radi tu facu", "Ok, imaš titulu pobjednika u kategoriji najbolje maske", "Oscar za najbolji tvit", pisali su oduševljeni fanovi filma koji je proslavio Culkina.

Macaulay Culkin imao je samo 10 godina kad je postao ultimativna zvijezda i milioner te sebi priuštio financijsku sigurnost o kakvoj njegovi vršnjaci nisu mogli ni sanjati.

Culkin je u intervjuima često naglašavao da vodi običan život, kakav vode i njegovi vršnjaci, te da bez obzira na filmove i dalje normalno ide u školu. Odrastao je sa sedmero braće i sestara, a glumi ga je usmjerio njegov otac Kit, za kojeg je kasnije tvrdio da ga je maltretirao psihički, verbalno i fizički.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije