Gigi Hadid prvi put pokazala trudnički stomačić

Radiosarajevo.ba
Gigi Hadid prvi put pokazala trudnički stomačić
Foto: Instagram / Gigi Hadid

Trudnoću koju je dugo skrivala, manekenka Gigi Hadid, napokon je odlučila podijeliti s pratiteljima na Instagramu.

"Ovo je moj stomačić" rekla je vedro i okrenula se na stranu kako bi se vidio sada već primjetno veliki stomak.

Svoju prvu trudnoću sve do sada skrivala je od očiju obožavatelja, a dužim videom na Instagramu objasnila je i zašto. U videu priča da trenutno želi podržati aktualne situacije u svijetu, te da bi društvene mreže trebale biti u svrhu pružanja međusobne podrške.

Kako bi se fokusirala na koronavirus i proteste Afroamerikanaca za svoja prava odlučila je prikriti trudnoću i ne ‘ometati’ svijet tom informacijom.

"Ne želim se brinuti o tome jesam li slatka i moram li svaki dan objaviti nešto. Imam porodicu i prijatelje s kojima dijelim sve", dodala je manekenka Gigi.

Svoje prvo dijete čeka s partnerom, dvije godine starijim pjevačem nekada popularne grupe One Direction Zaynom Malikom, s kojim je ljubavnu priču započela prije pet godina. Trudna je sada već 20 sedmica, a trenutno se nalazi u karantini s partnerom i porodicom na svojoj farmi u Pennsylvaniji, gdje je nedavno proslavila i svoj 25. rođendan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije