Gerard Butler uhvaćen u romantičnoj šetnji s 25 godina mlađom manekenkom

1
Radiosarajevo.ba
Gerard Butler uhvaćen u romantičnoj šetnji s 25 godina mlađom manekenkom
Foto: Instagram / Gerard Butler

Slavni škotski glumac Gerard Butler (54) navodno ima novu djevojku, a srce mu je osvojila 25 godina mlađa manekenka Penny Lane.

Butler i zvijezda Sports Illustrateda viđeni su u romantičnoj šetnji po Primrose Hillu, a kasnije i u lokalnom pubu kako razgovaraju i smiju se.

Prema fotografijama koje je objavio The Sun, par je bio dobro raspoložen, a lijepa manekenka u jednom je trenutku stavila svoju ruku na Butlerovo rame, nakon čega se par počeo smijuljiti.

Preminuo legendarni pjevač: Uz njegov hit iz 1981. godine smo svi plesali

Preminuo legendarni pjevač: Uz njegov hit iz 1981. godine smo svi plesali

Penny Lane je dosad radila za poznate brendove, kao što su Dolce & Gabbana, Armani, Balmain, SKIMS, Burberry i Intimissimi, a pojavila se i u spotu za Drakeovu pjesmu Falling Back iz 2022.

Do poziranja za Sports Illustrated došla je nakon što je 2023. bila jedna od ukupno sedam pobjednica SI Swim Searcha, prenosi Men's Journal.

Na početku karijere imala je male grudi, pa mnogi misle da je bila na plastičnoj operaciji, što ona negira.

Prije Penny, Butler je devet godina bio u vezi s dizajnericom interijera Morgan Brown, a povezivao se i s rumunskom manekenkom Madalinom Gheneom i Jennifer Aniston.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije