Georgina objavila fotografiju svoje djevojčice i otkrila njeno ime

3
Radiosarajevo.ba
Georgina objavila fotografiju svoje djevojčice i otkrila njeno ime
Foto: IG / Ioan Gruffudd / Ronaldo i Georgina

Djevojka Cristiana Ronalda (37), Georgina Rodriguez (28), na Instagram profilu objavila je prve fotografije novorođene kćeri i u opisu otkrila njeno ime.

"Bella Esmeralda. 18. april 2022.", napisala je kratko.

Podsjetimo, par je 18. aprila na društvenim mrežama podijelio tužnu vijest da je preminuo njihov sin. Georgina Rodriguez bila je trudna s blizancima, curicom i dječakom. Tokom poroda došlo je do komplikacija te maleni nije uspio preživjeti.

FK Željezničar objavio snimak: Agresija na Sarajevo, reintegracija Grbavice i legendarni Ivica Osim

FK Željezničar objavio snimak: Agresija na Sarajevo, reintegracija Grbavice i legendarni Ivica Osim

Nakon strašne tragedije, Georgina se na društvenim mrežama oglasila svega nekoliko puta, dok se u javnosti još uvijek nije pojavila.

Partner Ronaldo ranije je objavio njihovu zajedničku fotografiju i zahvalio svima na podršci.

"Dome slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su zajedno s nama. Želimo se zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška je vrlo važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj porodici Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali na ovom svijetu",  napisao je nedavno nogometaš Manchester Uniteda uz porodičnu fotografiju, prvu s njihovom novorođenom kćeri.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije