Georgina brani Ronaldu da mijenja sijalice u kući, razlog je mnoge začudio

0
Radiosarajevo.ba
Georgina brani Ronaldu da mijenja sijalice u kući, razlog je mnoge začudio
Foto: Instagram / Georgina Rodriguez

Iako su Georgini Rodriguez i Cristianu Ronaldu mnogi predviđali brzi kraj, njihova je ljubav snažna i nakon pet godina veze.

O svom životu je progovorila u svom dokumentarcu 'Ja sam Georgina', piše Story.hr.

Biti djevojka jednog od najboljih nogometaša svih vremena sigurno nije lako, ako se u obzir uzmu stalna putovanja, pripreme i sve ostalo što ide uz karijeru profesionalnog sportaša, no čini se da bivšoj manekenki takav život nije težak. Baš suprotno.

Emir Hajdarović: 'Ko zaboravi svoju historiju rizikuje i svoju budućnost'

Emir Hajdarović: 'Ko zaboravi svoju historiju rizikuje i svoju budućnost'

Uostalom, prije veze s njim radila je kao prodavačica u butiku, kao čistačica i dadilja, dok se situacija bitno promijenila kada su započeli vezu. Ne samo da se 'kupa' u luksuzu i novcu, putuje na luksuzne destinacije i posjećuje najbolje restorane, već od odabranika često dobiva skupe poklone, ali i džeparac od 'trivijalnih' 100.000 eura mjesečno.

Zauzvrat se brine o njihovom djetetu, ali i njegovoj djeci koju je dobio sa surogat majkama, ali i o cijelom kućanstvu, o čemu govori u dokumentarcu i između ostalog kaže da je Ronaldu strogo zabranila dvije stvari - kuhanje i mijenjanje sijalica u kući.

'Cristianu sam zabranila kuhati. Nakon svega što radi, zaslužuje da na stolu bude ukusno jelo pripremljeno s puno ljubavi. Imamo kuharicu, ali ponekad i ja kuham. Cristianu sam zabranila i mijenjanje žarulja', rekla je Georgina pa pojasnila odluku.

'Da ste na mjestu Cristiana Ronalda, biste li riskirali da se popnete 20 metara i promijenite žarulju? Mislim da ne bi bilo pametno riskirati da budete tako ozlijeđeni i da ne možete raditi ono u čemu ste najbolji, a to je nogomet. Ja sam tu da brinem za ostale stvari. Sve mi ide od ruke i mogu se brinuti za obitelj i kuću', rekla je Georgina.

Međutim, ova izjava izazvala je lavinu komentara, uglavnom negativnih. Iako se na prvu čini da je njezina odluka na mjestu te da samo želi pomoći partneru u stvarima o kojima se on ne bi trebao brinuti te ga na neki način zaštititi od ozljeda, mnogi su uvjereni da joj je glavni razlog novac.

'Razmažena sponzoruša koja glumi sjajnu domaćicu. Pa nije da će ona uvijek pasti dok mijenja sijalicu', 'Neka čovjek radi što hoće', 'Kakva glupost.

'Pa svi mi padnemo bar jednom dok mijenjamo sijalice? Shvaćam da Ronaldo ima ljude koji to rade, ali neće škoditi ako jednom ispeče jaje ili se popne ljestvama doslovno jednu minutu dok se žarulja treba zamijeniti.' To je djelić onoga što ste mogli pročitati na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije