Georgina otkrila koje tri stvari ona i Ronaldo zabranjuju djeci

0
Radiosarajevo.ba
Georgina otkrila koje tri stvari ona i Ronaldo zabranjuju djeci
Foto: EPA-EFE / Cristiano i Georgina

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo proslavio je 37. rođendan prije nekoliko dana, a u centru pažnje bila je njegova djevojka Georgina Rodriguez koja mu je "spremila" tortu iako ne jede slatko, odnosno čak ni njihova djeca ne smiju da konzumiraju namirnice koje nisu naročito zdrave.

Ronaldo je vrlo strog otac i pazi na to šta jedu njegova djeca, skoro koliko i sam pazi na svoju liniju, a sada je poznato da i po nekim drugim stvarima nisu "tipični roditelji".

Georgina i Ronaldo imaju jedno zajedničko dijete, još troje su dobili zahvaljujući surogat majkama, dok su i blizanci na putu. Za sve njih važi jedno pravilo koje se odnosi na tehnologiju, a koja ne igra značajnu ulogu u Cristianovom životu i zato pokušava da ih "skloni" od toga.

Prošlo je 28 godina od reintegracije: Dan kad se Grbavica vratila svom Sarajevu

Prošlo je 28 godina od reintegracije: Dan kad se Grbavica vratila svom Sarajevu

Naime, Georgina je u dokumentarnom filmu na Netflixu ispričala da Ronaldo ne dozvoljava računare, telefone ili tablete, prenosi "Mondo".

"Istina je da u kući nismo oni tipični roditelji koji daju djeci telefone, tablete ili računare da ih zabave. Mi smo upravo suprotni od toga. Uvek su u igru uključeni papir i olovka i razne društvene igre. Crtamo i volimo dosta da plešemo sa njima...", rekla je Georgina i dodala:

"Kada je tehnologija u pitanju užasna sam u tome i ne ide mi od ruke jer nemam stpljenja i vremena da se bavim time. Crtane filmove gledaju jedino onda kada baš ne možemo da ih smirimo".

Ronaldo uveliko gazi četvrtu deceniju života, ali mu godine ne smetaju da i dalje igra na vrhunskom nivou.

Portugalac važi za jednog od najposvećenijih igrača kada je u pitanju fizička priprema, ali i ishrana, pa je tako njegovim dolaskom u Manchester Uniteda, došlo do promena i u klupskoj kuhinji.

Poznato je da Ronaldo vodi računa o namirnicama koje unosi, pa je tako klupski kuhar u jednom intervjuu otkrio da i osnovci koji dolaze u posjetu klupskim prostorijama pitaju kako se Portugalac hrani.

Darren Hamillton, čovjek koji je zadužen za pripremanje obroka "crvenim đavolima" je otkrio da Ronaldova pojava jeste uticala na neke igrače, da i oni počnu da se hrane kao Portugalac.

"Nekoliko njih jede ono što jede i Cristiano, samo da bi vidjeli. Adaptiraju se njegovim navikama, jer on igra i u 37. godini, hrani se dobro, trenira dobro, rekao je za portal "Gol".

On je zatim otkrio i detalje ishrane Portugalca.

"Njegovo omiljeno jelo je pileća salata i to jede više od bilo čega drugog. U našem trening centru imamo švedski sto, tako da može da pomogne drugima da biraju. Ako ima neke posebne zahtjeve, obavijesti nas, da bismo mu to napravili, rekao je on i dodao:

"Na stadionu napravimo salatu od piletine i kada su gostovanja, da bismo mu poslije pomogli ugljenim hidratima kada se vraća sa utakmice".

Inače, golman Lee Grant je otkrio da su "igrači Uniteda prestali da jedu "dezert" od Ronaldovog dolaska, što je prethodni trener Ole Gunnar Solskjer shvatio kao kritiku, da se ekipa do njegovog pojavljivanja, nije hranila kako bi trebalo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije