George Clooney prelomio: Pogledajte gdje seli sa porodicom

0
Radiosarajevo.ba
George Clooney prelomio: Pogledajte gdje seli sa porodicom
Foto: EPA - EFE / George Clooney

Iako su posljednjih mjeseci uživali u francuskom dvorcu smještenom u Brignolesu, zajedno s blizancima Ellom i Alexanderom, čini se kako su Amal i George Clooney spremni ostaviti tu ljepotu iza sebe i pronaći novi dom

Kada je poznato da se njihovo bogatstvo procjenjuje na oko 570 miliona dolara (969 miliona KM), ne treba čuditi da Amal i George Clooney u svom vlasništvu imaju i impresivni portfelj nekretnina diljem svijeta.

Par koji je u braku od septembra 2014. godine, ima kuće u Americi, Britaniji i na talijanskom jezeru Como, a od 2021. godine ponosni su vlasnici dvorca iz 18. stoljeća okruženog vinogradom i smještenog u francuskoj Provansi.

Salkić: 'Stevandiću, ovo je istina koju namjerno zaobilazite. Dok smo živi pričat ćemo o zločinima'

Salkić: 'Stevandiću, ovo je istina koju namjerno zaobilazite. Dok smo živi pričat ćemo o zločinima'

Upravo tamo živjeli su prošlih mjeseci mirnim životom, zajedno sa sedmogodišnjim blizancima Ellom i Alexanderom, sjajno se uklopivši u život tog malenog gradića u Brignolesu.

Život na selu

Brad Pitt i George Clooney ponovo udružili snage: Pogledajte trailer za njihov novi film

Brad Pitt i George Clooney ponovo udružili snage: Pogledajte trailer za njihov novi film

Lokalno stanovništvo dočekalo ih je širom raširenih ruku, puštajući ih da žive normalnim životom, ali onda su turisti, željni vidjeti Clooneyjeve uživo, uveli nemir u tu regiju, ali nešto sasvim drugo dovelo je do toga da 63-godišnji George i 46-godišnja Amal razmišljaju o tome da ostave Brignoles iza sebe i okrenu novu životnu stranicu.

Prema pisanju francuskog Closera, Clooneyjevi bi navodno trebali u idućoj godini adresu u Brignolesu zamijeniti onom u New Yorku, budući da se George priprema za svoj debi na Broadwayju. U proljeće 2025. godine svjetlo dana trebala bi ugledati pozorišna adaptacija njegovog filma iz 2005. Good Night and Good Luck.

Upravo zbog posla u Velikoj Jabuci, život u prostranom dvorcu s bazenom zamijenit će stanom u New Yorku, ali i novom školom za njihove blizance. Nagađa se kako to ipak neće biti preseljenje zauvijek, osobito jer je poznato koliko Amal i George vole francusku kulturu, ali i tamošnji život.

Veća je vjerovatnost da će sve odmore i školske praznike, dok ne završi prikazivanje predstava na Broadwayju, provoditi upravo u Francuskoj na selu, piše Tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije