George Clooney o Bradu Pittu: 'U posljednje vrijeme ne izgleda dobro'

0
Radiosarajevo.ba
George Clooney o Bradu Pittu: 'U posljednje vrijeme ne izgleda dobro'
Foto: IMDb / George Clooney i Brad Pitt na setu filma Wolfs

Brad Pitt danas je napunio 60 godina, a jedan od njegovih dobrih prijatelja George Clooney jednom prilikom se našalio na njegov račun.

Slavni glumci zajedno produciraju film Vukovi (Wolfs), koji bi trebao izaći sljedeće godine, a ovo je prvi put nakon 15 godina da se ponovno druže na filmskom setu i pritom se dobro zabavljaju.

Clooney se u intervjuu za ExtraTV osvrnuo na njihovu ponovnu suradnju, a nije propustio našaliti se na račun svog kolege.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

"Lijepi dečko Pitt. Ne znam jeste li ga vidjeli izbliza u posljednje vrijeme. Ne izgleda tako dobro. Međutim, sa šminkom i vizualnim efektima, možemo ga spasiti", našalio se.

Inače, Clooney je na premijeri filma Dječaci u čamcu (The Boys in the Boat) otkrio kako se Pitt voli šaliti na filmskom setu.

"Moje šale mogle bi potrajati zauvijek, ali njegove podvale zadiru do kostiju. Koristi prljave trikove", otkrio je glumac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije