Gdje je danas Amber Heard, glumica koja je ljubila muškarce i žene?

0
Radisarajevo.ba
Gdje je danas Amber Heard, glumica koja je ljubila muškarce i žene?
Foto: Društvene mreže / Amber Heard

Glumica Amber Heard snimljena je tokom šetnje s kćerkom u jednom madridskom parku, a mnogima su za oko zapeli njeno otežano hodanje i štake na koje se oslanjala.

Naime, glumica je nedavno povrijedila kuk na treningu te se još uvijek oporavlja.

Da je postala majka Amber je objavila u julu 2021., otkrivši da je malena rođena u aprilu iste godine. Naime, Amber je iznenadila svijet fotografijom na kojoj grli svoju tek rođenu bebu.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Zatim je napisala kako je uzbuđena što će sa svojim obožavateljima podijeliti ovu radosnu vijest.

"Prije četiri godine odlučila sam da želim imati dijete, ali htjela sam to pod svojim uslovima. Sada cijenim i shvatam koliko je radikalno za nas žene razmišljati o jednom od najosnovnijih dijelova naše sudbine na ovaj način", napisala je tada.

"Nadam se da ćemo doći do tačke u kojoj je normalno da ne želim imati prsten da bih imala kolijevku. Dio mene želi reći da se moj privatni život nikoga ne tiče, a također shvaćam da me priroda mog posla tjera da preuzmem kontrolu nad ovim.

Elon Musk se osvrnuo na propalu vezu s Amber Heard: 'Bila je brutalna'

Elon Musk se osvrnuo na propalu vezu s Amber Heard: 'Bila je brutalna'

Moja kćerka rođena je 8. aprila 2021., zove se Oonagh Paige Heard i ona je početak ostatka mog života", dodala je.

Ko je otac djeteta?

Amber je bila u vezi s osnivačem Tesle - Elonom Muskom, a Johnny Depp je tvrdio da je ljubila i glumca Jamesa Franca, no nikada nije otkriveno ko je bebin otac. Šuškalo se da bi Elon Musk mogao biti otac te da je dijete rodila surogat majka s Muskovom spermom.

Spisateljica Jessica Reed Klaus rekla je da bliski anonimni izvori tvrde da je Musk donirao spermu kako bi Heard mogla zatrudnjeti te da je on biološki otac djevojčice. Musk nikada nije govorio o tome. Spominjala se i verzija sa surogat majkom i donorom sperme koja je osoba anonimna u javnosti, ali poznata Amber Heard.

Razvod iz pakla

Suđenje Johnnyja Deppa i Amber Herd bilo je javna sapunica. Cijeli je postupak završio u korist Deppa, a Amber je dužna bivšem suprugu platiti 10,4 miliona dolara odštete. Kako bi uspjela otplatiti barem dio duga, Amber je prodala svoje veliko imanje u Kaliforniji za milion dolara. Vijest da će Deppu morati platiti više od 10 miliona dolara, zbog nanesene duševne boli i klevete, Amber je dočekala užasnuta, svjesna da je nakon toga njen ugled uništen.

Pogledajte kako je Amber Heard reagirala kada je saznala da mora dati 15 miliona dolara

Pogledajte kako je Amber Heard reagirala kada je saznala da mora dati 15 miliona dolara

Pisalo se da je nakon razvoda Amber ostala bez novčića.

Ljubavne veze sa ženama

Osim što je bila zaljubljena u neke od najuticajnijih muškaraca, Amber je imala afere i sa ženama koje je navodno zlostavljala.

Bila je u vezi s fotografkinjom Tasyom van Ree, a čak je navodno promijenila prezime iz Heard u van Ree. Nakon što je napala djevojku na aerodromui u Seattleu, Heard je uhapšena 2009. godine. Van Ree je kasnije za US Weekly rekla da je to bio nesporazum. Razišle su se kad je Herd počela varati s Deppom.

Nakon razvoda od Deppa, 2020. godine započela je vezu s glumicom i redateljicom Biancom Beauty, a prekinule su godinu dana kasnije, navodno zbog razdvojenosti, prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije