Johnny Depp (60) i Jenna Ortega (21) odgovorili na glasine da su ljubavni par

1
Radiosarajevo.ba
Johnny Depp (60) i Jenna Ortega (21) odgovorili na glasine da su ljubavni par
Foto: EPA-EFE / Johnny Depp i Jenna Ortega

Johnny Depp 'zgrožen' je glasinama koje sugeriraju da se zabavlja s 40 godina mlađom glumicom Jennom Ortegom.

Nedavni tračevi na internetu spekulirali su da se mlada zvijezda Netflixove serije Wednesday viđa s glumcem, 40 godina starijim od nje.

Deuxmoi, popularni Instagram račun koji objavljuje tračeve o slavnim ličnostima, tvrdi da su njih dvoje navodno viđeni zajedno. Mnogo korisnika na mreži sugeriralo je da možda, glumci jednostavno zajedno rade na filmu Tima Burtona Beetlejuice 2 - iako je bilo i onih koji su vjerovali da bi tu "moglo biti nešto".

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

Ortega se vinula u vrh svjetske popularnosti nakon objavljivanja spin-off serije o kultnoj obitelji Addams prošle godine, a počela je glumiti kao dijete, mladu Jane u Jane the Virgin. Kasnije je još glumila i u filmovima Scream VI, X i Yes Day.

U međuvremenu, Depp je naravno 60-godišnji glumac, poznat po filmovima kao što su Pirati s Kariba, Edward Škaroruki i Charlie i tvornica čokolade.

I Ortega je osudila smiješne glasine o zabavljanju s Deppom - čak je negirala da ga je uopće upoznala. Na Instagram Storyju napisala je: "Ovo je tako smiješno da se ne mogu ni nasmijati. Nikad u životu nisam upoznala Johnnyja Deppa, niti sam radila s njim. Molim vas, prestanite širiti laži i ostavite nas na miru."

Novi problemi za američku zvijezdu: Otkazao koncert, poznat i razlog?

Novi problemi za američku zvijezdu: Otkazao koncert, poznat i razlog?

Nedugo zatim, predstavnici 'Jacka Sparrowa' također su odbacili glasine: "Depp nema nikakav osobni ili profesionalni odnos s Ortegom. Nikada je nije upoznao niti razgovarao s njom. On nije uključen ni u kakav projekt s njom, niti namjerava biti. Užasnut je ovim neutemeljenim i zlonamjernim glasinama koje imaju za cilj naštetiti njegovom ugledu i karijeri."

Dakle, ne samo da je to potvrda da se ne zabavlja s mladom glumicom, čini se da Depp, očito, neće biti ni u novom filmu Tima Burtona. Međutim, potvrđeno je da će u njemu glumiti Jenna Ortega, uz Catherine O'Hara, Winonu Ryder i Michaela Keatona, a film bi trebao biti objavljen 2024. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije