Zarazni ples iz Netflixovog hita 'Wednesday' postao viralan na TikTok-u

0
Radiosarajevo.ba
Zarazni ples iz Netflixovog hita 'Wednesday' postao viralan na TikTok-u
Foto: Screenhsot / Ples Jenne Ortege

Plesni izazov širi se TikTokom. Riječ je o sada već kultnom plesu Jenne Ortege u hit seriji Wednesday, koja je inspirirana gotikom 80-ih.

Fanovi su počeli rekreirati ples na TikToku, a neki su otišli toliko daleko i počeli kopirati njenu frizuru i upečatljiv pogled. A izgleda da Ortegin ples najbolje "sjeda" u kombinaciji s hitom Lady Gage "Bloody Mary".

Koliko je pjesma postala viralna govori i činjenica kako je hashtag s riječima pjesme "I'll dance, dance with my hands" skupio 44.6 miliona pregleda, dok je zvuk korišten u čak 1.2 miliona videozapisa.

Zoran Kesić: 'Samo Vučić, Dačić, Vulin, Brnabić i Dodik Srbima lijepe etiketu genocidnog naroda'

Zoran Kesić: 'Samo Vučić, Dačić, Vulin, Brnabić i Dodik Srbima lijepe etiketu genocidnog naroda'

@heyitsbessma

This is how i'm gonna dance at every party from now on #wednesday #wednesdayaddams

♬ original sound - heyy

Inače, kada je riječ o Netflixovom hitu, u glavnoj ulozi mračne djevojčice Wednesday nalazi se glumica Jenna Ortega. U seriji se također pojavljuju proslavljena Catherine Zeta-Jones, potom Luis Guzman, Thora Birch, Isaac Ordonez i Jamie McShane. Posebno iznenađenje je uloga Christine Ricci, koja je filmskoj verziji utemeljila ovaj lik.

Serija je opisana kao jedinstveni miks horora, komedije i nadnaravnog.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije