Franka i Vedran Ćorluka uživaju na odmoru: Evo za koju su se destnaciju odlučili

0
Radiosarajevo.ba
Franka i Vedran Ćorluka uživaju na odmoru: Evo za koju su se destnaciju odlučili
Foto: Instagram / Vedran Ćorluka i Franka Batelić

Ćorluka uživa sa suprugom Frankom Batelić na odmoru u Turskoj, a na svojem Instagram profilu objavio je selfie s pjevačicom. Oboje su bili u potpuno opuštenom ljetnom izdanju.

"Crvena lica", napisao je Ćorluka u opisu objave koji je otrkio kako su svoje slobodno vrijeme provode sunčajući se. Slavni par nedavno je proslavio i svoju šestu godišnjicu braka, a tim povodom zaputili su se u Düsseldorf na koncert legendarnog rock sastava Coldplay.

Svoj kratki izlet također su podijelili na društvenim mrežama, a Franka je otkrila kako je to izgledalo. "Kad odletiš u Dusseldorf na jedan dan - e onda ga maksimalno iskoristiš! Odrasla sam uz Coldplay i oduvijek sam veliki fan. 2008. smo Stefani i ja toliko bile uporne sa željom da ih vidimo da nas je moj tata vozio u Padovu na koncert i odmah natrag jer je iduće jutro bila škola", otkrila je. 

Bogati bh. biznismen uskoro gradi objekat na još jednoj atraktivnoj lokaciji u Dubrovniku

Bogati bh. biznismen uskoro gradi objekat na još jednoj atraktivnoj lokaciji u Dubrovniku

"Sada, 16 godina poslije ponovno me rasturila live izvedba Fix you. Nije da nisam znala da će biti tako, svima sam se unaprijed ispričala ako bude suza i nekontroliranog skakanja... ali, možda sam ih i posljednji put slušala live.. trebalo je uživati u svakoj sekundi i ekstazi koju uspiju probuditi u publici. Viva la musica", napisala je Franka ispod fotografije s koncerta. 

Podsjetimo, Franka i Ćorluka u braku su od 2018. godine, a vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama. Sina Viktora dobili su u januaru 2020. godine, a kćerkicu Gretu dvije godine kasnije, u novembru 2022. godine.

Franka proslavila rođendan u društvu najbližih: "Puno takvih svekrva želimo svima nama", piše Direktno.

Goste na njihovu vjenčanju zabavljao je Tony Cetinski, a par je za prvi ples odabrao pjesmu Prije sna legendarnog Olivera Dragojevića, kojem je sad šesta godišnjica smrti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije