Fotkom na kojoj je potpuno gola Gwyneth Paltrow proslavila 48. rođendan

0
Radiosarajevo.ba
Fotkom na kojoj je potpuno gola Gwyneth Paltrow proslavila 48. rođendan
Foto: EPA-EFE / Gwyneth Paltrow

Da samopouzdanje raste s godinama, pokazuje i glumica Gwyneth Paltrow koja je za svoj 48. rođendan svoje Instagram pratitelje odlučila počastiti rijetkim izdanjem - pozirajući potpuno gola.

Mnoge je obnažena fotografija, na kojoj je holivudska glumica najintimnije dijelove tijela prekrila rukama i strateškim položajem nogu, ugodno iznenadila ali je ipak njenu 16-godišnju kćerku Apple Martin dovela u neugodan položaj.

U komentarima ispod fotografije Apple je kratko napisala ‘’MAMA’’, na što je mnoštvo glumičinih obožavatelja reagiralo salvama smijeha.

No, mnogi nisu mogli ne primijetiti savršenu liniju na kojoj se vlasnici lifestyle brenda Goop zaista ne može pronaći niti jedna zamjerka. Fotografiju Gwyneth, za koju se pretpostavlja da je napravio njezin suprug Brad Falchuk u vrtu njihova doma u Kaliforniji, mnogi su opisali odvažnom i hrabrom. Neki su i primijetili da glumica nije nikada bolje izgledala. 

''Da je ovo moje tijelo, provela bih cijeli tjedan gola'', uputila joj je kompliment jedna pratiteljica.

Glumičin Instagram profil prati više od sedam milijuna ljudi, a fotografija obnažene Gwyneth zaradila je preko 800.000 lajkova. Laskavim komentarima su se pridružile i njezine slavne prijateljice Charlize Theron, Naomi Campbell i Demi Moore.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije