Poznati glumac obolio od raka, fanovima poslao ohrabrujuću poruku

0
Radiosarajevo.ba
Poznati glumac obolio od raka, fanovima poslao ohrabrujuću poruku
Foto:Foxnews.com / Jeff Bridges

Glumac Jeff Bridges je prije 10 dana javnosti obznanio da mu je dijagnosticiran limfom. Iako je otkako je saznao da gorku sudbinu, pozitivnog stava, vjeruje kako će ga ova teška bolest puno toga naučiti, pisao je na svojoj web stranici.

Kako je rekao i prije 10 dana, cijelu će svoju avanturu dijeliti s obožavateljima pa tako ne čudi što se javio u svojoj bolničkoj haljini. Istaknuo je da se osjeća dobro.

"Ovaj rak izaziva osjećaje dragocjenosti i zahvalnosti i budi stare ljubavi. Osjećam da mi toliko toga ide, i čovječe, to cijenim. Zarazna je, sva ova ljubav koju dobivam, poput neke vrste pozitivnog virusa. Želim vam zahvaliti što ste javljate cijelo ovo vrijeme. Osjećam se dobro, dobivam sve vaše lijepe želje i ljubav", napisao je 70-godišnjak i dodao da ga rak tjera da cijeni smrtnost i postojanje. "Ako imam što za podijeliti, onda je to sada", zaključio je Jeff.

Za kraj je rekao kako se veseliti s obožavateljima stvoriti neki novi lijepi svijet o kojemu će zajedno pričati.

Inače, s prvim javljanjem je istaknuo da je započeo liječenje i da mu cijeli doktorski tim predviđa pozitivnu budućnost.

Uz to, velika mu je podrška porodica, supruga Susan i njihove tri kćeri, 35-godišnja Haley, 37-godišnja Jessica i 39-godišnja Isabelle.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije