Sestra Sharon Stone u kritičnom stanju: Borim se za svaki dah

Radiosarajevo.ba
Sestra Sharon Stone u kritičnom stanju: Borim se za svaki dah
Foto: Instagram / Kelly Stone

Glumica Sharon Stone nikada nije krila da je godinama vodila bitku za svoj život i na svu sreću uspjela je da izađe kao pobjednik. Ipak, ovih dana ona je u veoma teškom stanju i to zbog bliskog člana porodice. Kako navode strani mediji, sestra Sharon Stone nalazi se u bolnici, a njeno stanje je zabrinjavajuće.

Kako bi apelovala na sve ljude da više vode računa o sebi, a samim tim i o ljudima oko sebe, glumica je odlučila da na Instagramu podijeli potresne fotografije.

Sestra Sharon Stone smještena je u bolnicu jer je zaražena koronavirusom, a kako već boluje od lupusa, veliki broj ljekara je uključen u njen oporavak.

"Moja sestra Kelly, koja već ima lupus, sada je dobila i COVID-19. Ovo je njena bolnička soba. Jedan od vas koji ne nosi masku je učinio ovo. Jedino gdje je išla bilo je kod ljekara. U zemlji u kojoj ona živi ne testiraju nikog osim ljude koji imaju simptome, a i onda se na rezultate čeka po pet dana. Jeste li spremni da ostanete sami u ovoj sobi? Nosite masku. Zbog sebe i drugih. Molim vas", napisala je glumica i pokazala u kakvim uslovima sada boravi njena sestra.

I sama sestra Sharon Stone odlučila je da skupi snagu i obrati se svim ljudima riječima koje su imale za cilj da osvijeste sve one koji misle da se korona dešava nekom drugom, piše Hello.

"Želim da znate da je ovo stvarno. Borim se za svaki dah. Nosite maske. Vjerujte mi da ne želite da se osjećate ovako", poručila je Kelly iz bolničke postelje.

Glumica je otkrila i da su neki članovi njene porodice preminuli od koronavirusa i da je stanje njene sestre veoma ozbiljno. Ona je bijesna na cjelokupno stanje i zdravstveni sistem u toj zemlji i smatra da je vrijeme da se sve mijenja iz korijena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije