Fanovi traže pravdu za Johnnyja Deppa nakon objavljenog audio snimka

Radiosarajevo.ba
Fanovi traže pravdu za Johnnyja Deppa nakon objavljenog audio snimka
Foto: EPA-EFE / Johnny Depp i Amber Heard iz sretnih dana

Bitka između Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard traje puno duže od njihovog braka, a nova audio snimka koja je objavljena u javnosti pokrenula je fanove slavnog glumca koji sada traže pravdu za Johnnyja.

Naime, Amber Heard optužila je Deppa za nasilje u porodici, no na novoj snimci čuje se navodno Amber kako priznaje da je i ona napala glumca.

Depp i Heard trenutno su u sudskom procesu - Depp je tužio Heard za nasilje u porodici. Dostavio je fotografije modrica i drugih dokaza nasilja, a isto je učinila i glumica. Heard je, zapravo, prva u javnosti izašla s informacijom da ju je Depp zlostavljao. 

Na novom snimku čuje se kako oboje priznaju da su bili nasilni, no Heard navodi kako je prva počela. S obzirom na to da je tvrdnja glumice o tome da je samo ona bila žrtva Deppa koštala mnogo čega - ostao je, između ostalog, bez uloge u franšizi Pirati s Kariba - fanovi Johnnyja Deppa traže svojevrsnu 'odštetu' u njehovo ime. 

A, na audio snimku čuje se, između ostalog sljedeće:

Johnny Depp: Ako postanemo nasilni, moramo se razdvojiti. Moramo biti odvojeni jedno od drugog. Bilo da je to je**ni sat ili deset sati ili je**ni dan. Moramo, ne smije biti nasilja među nama. 
Amber Heard: Slažem se za nasilje, ali da se odvajamo, da odmorimo od braka?
Johnny Depp: Sve što kažem je da trebamo uzeti vremena koliko god nam treba. Ti trebaš, ja trebam smiriti srasti da se ne ubijemo, mislim, ozbiljno, neću da se je**no ubijemo ili razvedemo ili šta znam.(...)
Amber Heard: Ne mogu obećati da ću sve biti savršeno. Ne mogu ti obećati da neću opet biti nasilna. Bože, nekad je**no poludim i izgubim se. Ono što ti je**no mogu obećati jeste da ću učiniti sve da se promijenim. Obećavam ti, neću pričati o razvodu osim ako to zaista ne budem mislila.
Johnny Depp: Volim te i želim da budeš moja žena. Želim biti tvoj muž. I želim biti dobar muž. Evo, i ako nisam bio, učinit ću sve da otkrijem kako biti dobar muž.

"Ovi snimci i njeno priznanje otkrivaju i uništavaju njenu prevaru, njenu tvrdnju kako je bila zlostavljanja", kazao je Deppov advokat Adam Waldman.

S druge strane, glumičini glasnogovornici tvrde da je riječ o mizoginim pokušaju da se žrtva okrivi za sve...

Amber Heard i Johnny Depp su se vjenčali u februaru 2015, a ona je zahtjev za razvod podnijela u maju 2016. godine. Zatražila je i dobila zabranu prilaska, tvrdeći da ju je verbalno i fizički zlostavljao, često pod utjecajem opijata i alkohola. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije