Iselila se iz vile: Johnnyja Deppa ostavila nova djevojka?

Radiosarajevo.ba
Iselila se iz vile: Johnnyja Deppa ostavila nova djevojka?
Instagram / Johnny Depp i Polina Glen

Krajem aprila počelo se šuškati kako je holivudski glumac Johnny Depp ponovno zaljubljen i to u mladu go-go plesačicu Polinu Glen iz Rusije.

Priče o novom paru išle su toliko daleko da se šuškalo kako je Johnny htio oženiti mlađahnu ljepoticu, no umjesto da prošeće do oltara, Polina je navodno odšetala iz njegovog života zbog prevelikog medijskog pritiska.

Preciznije, plesačica je prema pisanju The Daily Maila već skupila svoje stvari iz njihove vile, a bliskim prijateljima u Sankt Petersburgu priznala je kako ju je medijska pažnja oko Johnnyja počela plašiti te se samo željela maknuti od svega.

Podsjetimo, glumac je posljednjih godinu dana medijsku pažnju plijenio kratkim i divljim brakom s glumicom Amber Heard, a nakon razvoda počele su pljuštati ružne optužbe s obje strane, no posebno s njezine.

Plavokosa zavodnica tako je tvrdila kako ju je sada već bivši suprug psihički i fizički zlostavljao, posebno kada je bio pijan, no i on je iznio slične optužbe na njezin račun.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije