Evo kojim regionalnim zvijezdama su otkazani nastupi za najluđu noć

0
Radiosarajevo.ba
Evo kojim regionalnim zvijezdama su otkazani nastupi za najluđu noć
FOTO: Radiosarajevo.ba / Dino Melin i Zdravko Čolić

U odnosu na prošlogodišnji doček Nove godine, kada je sve bilo pod ključem zbog strogih epidemioloških mjera zbog pandemije koronavorisa, u Srbiji je odlukom Kriznog štaba dozovoljen doček Nove godine na otvorenom.

Najjača muzička imena nastupit će u Beogradu, a među njima su Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Goram Bregović, Saša Kovačević, Hurricane, Nataša Bekvalac, Sloba Radanović, Saša Matić, Aco Pejović, Aleksandra Prijović, Elma Sinanović, Dara Bubamara i drugi.

U Sarajevu je javni doček Nove godine otkazan te je na kolegijumu Gradskog veća usvojen prijedlog gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić da novac koji je trebao biti izdvojen za doček Nove godine, bude usmjeren za liječenje oboljele djece.

Black Tie 2 | Sud BiH objavio detalje odluke: Evo kome su izrekli mjere zabrane

Black Tie 2 | Sud BiH objavio detalje odluke: Evo kome su izrekli mjere zabrane

Zbog posljednje donesenih epidemioloških mjera, i u Crnoj Gori vje doček na otvorenom otkazan pa su pjevači poput Zdravka Čolića, Dine Merlina, Nine Badrić i Lepe Brene morali su otkazati svoje nastupe na otvorenom.

Na zvaničnom Instagram profilu oglasio se Zdravko Čolić te je obavijestio svoje pratioce da je doček i njegov nastup u Kotoru otkazan zbog epidemioloških mjera.

"Dragi prijatelji, u skladu sa odlukom Vlade Crne Gore o zabrani dočeka Nove godine na otvorenom, prinuđeni smo da otkažemo koncert u Kotoru. Nadamo se novom susretu u 2022. godini!", poručio je Čolić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije