Evo kako se Zdravko Čolić oprostio od Marine Tucaković: Sarajlija u svom maniru

2
Radiosarajevo.ba
Evo kako se Zdravko Čolić oprostio od Marine Tucaković: Sarajlija u svom maniru
Foto: Radiosarajevo.ba / Zdravko Čolić i Marina Tucaković

Marina Tucaković, čuvena hitmejerka, preminula je 19. septembra u 67. godini, a danas će biti sahranjena na Novom groblju u Beogradu.

Zdravko Čolić, kojem je Marina napisala više od 30 pjesama, oprostio se od svoje dugogodišnje saradnice dirljivim gestom.

Rođeni Sarajlija nije došao na sahranu, ali je poslao vijenac od cvijeća na kojem je pisalo: “Posljednji pozdrav dragoj Marini”.

Pas Zigi koji je tražio ljude pod ruševinama u Turskoj se priključuje potrazi za nestalom Dankom (2)

Pas Zigi koji je tražio ljude pod ruševinama u Turskoj se priključuje potrazi za nestalom Dankom (2)

Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa na Novom groblju primao je saučešća s maskom na licu u kapeli.

Kako smo već pisali, na posljednji oproštaj od čuvene Marine Tucaković na Novom groblju oprostili i Oliver Mandić, Saša Matić, Danijel Pavlović, Damir Handanović, Jelena i Žika iz "Zane" i drugi...

Marina Tucaković preminula je nakon dugogodišnje borbe s karcinomom, a izvor blizak porodici otkrio je da je prije smrti napisala oporuku u kojoj je ostavila svoju ostavštinu, ali i spomenula one koji su je pred kraj zaboravili, a pritom su joj za života ostali dužni

Tucaković je prije smrti, dok ju je bolest sustizala, napisala oporuku kojoj je osim porodiece i prijatelja, spomenula i one muzičare i kolege s estrade koji navodno nisu podmirili dugove, rekao je za srbijanske medije izvor blizak porodici hitmejkerice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije