Marina Tucaković u oporuci prozvala muzičare koji su joj ostali dužni?

0
Radiosarajevo.ba
Marina Tucaković u oporuci prozvala muzičare koji su joj ostali dužni?
Foto: Dnevni avaz / Marina Tucaković

Marina Tucaković preminula je nakon dugogodišnje borbe s karcinomom, a izvor blizak porodici otkrio je da je prije smrti napisala oporuku u kojoj je ostavila svoju ostavštinu, ali i spomenula one koji su je pred kraj zaboravili, a pritom su joj za života ostali dužni

Tucaković je prije smrti, dok ju je bolest sustizala, napisala oporuku kojoj je osim porodiece i prijatelja, spomenula i one muzičare i kolege s estrade koji navodno nisu podmirili dugove, rekao je za srbijanske medije izvor blizak porodici hitmejkerice.

"Mnogi pjevači su joj dugovali silan novac za tekstove, i zavlačili je, a sa druge strane javno isticali da su dobri i pružali joj podršku, kao da se ništa ne događa. Marina to nikada javno nije željela istaknuti... Svi znamo koliko je bila veliki čovjek", dodaje izvor.

Ramo Isak posjetio nanu Fatu Orlović: 'Rata u BiH neće biti, možete mirno spavati'

Ramo Isak posjetio nanu Fatu Orlović: 'Rata u BiH neće biti, možete mirno spavati'

Tvrdi i da je iza sebe Tucaković ostavila i brojne tekstove koji su ostali nedovršeni jer je bila ljuta na mnoge kolege.

"Dok je bila u punoj snazi mnogi su je zvali i tražili karijere, a posljednjih mjeseci sve slabije, što je izazvalo revolt kod legendarne autorice", ističe izvor, a javljaju brojni srbijanski mediji.

Podsjetimo, Marina Tucaković je nakon dugogodišnje borbe s karcinomom preminula u 67. godini.

Pjevačica je iza sebe ostavila brojne hitove koje će još dugo svirati u domovima mnogih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije