Evo kako se snimaju scene seksa u Hollywoodu

Radiosarajevo.ba
Evo kako se snimaju scene seksa u Hollywoodu
Priprema, pozor, akcija! Neki koriste dvojnike za snimanje erotskih klinčeva, a neki plesne koreografe kako bi njihova strast pred kamerama djelovala što uvjerljivije.

1. Ponekad u pomoć priskaču plesni koreografi, jer je potrebno jako puno truda da se upoznavanje i fizička privlačnost na ekranima čine spontani, graciozni i šarmantni. Ništa se ne prepušta slučaju, piše Cosmopolitan.hr.

2. Genitalije su prekrivene. Iako je nekim glumcima i glumicama ugodno biti bez ikoje krpice na sebi, u pravilu su genitalije gotovo uvijek skrivene. Penise skrivamo čarapicom u boji kože u koju se sve pospremi i na kojoj se onda sveže dupli čvor. I da, uvijek se sve veže uduplo! Žene genitalije skrivaju.

3. Snimanje ne prestaje samo zato što glumica ima menstruaciju. Uz to, mijenjanje tampona zahtijeva skidanje cjelokupne instalacije tamo dolje. Uf.

4. Mnogi glumci za scene seksa koriste dvojnike, a pogotovo kada su u pitanju sati i sati snimanja. U protivnom riskiraju umor, modrice i razne ozljede i istegnuća.

5. Erekcije se ponekad događaju, a ponekad ne. Glumac koji je želio ostati anoniman izjavio je kako mu je najbitnije da ga partnerice ne shvate na pogrešan način - da ih ne iznenadi neugodno ako do erekcije dođe te da se ne osjećaju nepoželjno ako erekcija izostane. No, nije li sve to dovoljno neugodno i bez toga? Hm...

6. Vizažisti na cijelo tijelo glumaca nanose make-up kako bi tijela izgledala besprijekorno te kako bi glumcima bilo što ugodnije u doslovno njihovoj koži.

7. Znoj se također nanosi, odnosno razne se stvari apliciraju ne bi li se postigao efekt znoja. Ako je u pitanju znojno lice, na njega se nanosi vazelin, dok se na tijelo nanosi kombinacija baby ulja i vode.

8. Stidne dlačice najčešće su lažne i vizažisti koji ih nanose redovito se usavršavaju u ovoj vještini, a posebice posljednjih godina kada je sve popularniji trend brazilske depilacije i potpuno golog Venerinog brijega.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije