Šta kažete? / Horoskopski znak kojem nema ravnog u krevetu

25. 08. 2016. u 09:40:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Škorpije su poznate kao boginje seksa, ali postoji jedan horoskopski znak koji može ozbiljno da im ugrozi poziciju na ovom seksi tronu.

Blago vama ako ste u vezi s ovim znakom.

Riječ je, naravno, o Lavu. Dok Škorpija ima neiscrpnu energiju i gotovo nevjerovatnu želju za seksom, Lav ima jednu osobinu koja inače može da bude iritantna, ali mu je u seksu jako korisna – uvijek hoće da bude bolji od drugih.

Zapravo, on mora da bude bolji i ako u tome ne uspije, osjeća se loše. Zato je uvijek spreman da se trudi, vježba, razgovara i traži nove načine da zadovolji svog partnera.

Sa Lavom predigra počinje čim ga upoznate. Ovaj horoskopski znak krasi osmijeh koji obara s nogu, a pritom je pravi trendseter pa zna sva „kul“ mjesta u gradu. Vodiće vas i na kraj svijeta samo da vas očara – a ako vi želite njega da očarate, dovoljno je da mu malo laskate.

Samo ne pretjerujte, jer umiju lako da se uobraze.

On uvijek zna šta treba da uradi da bi učinio da se vi osjećate kao centar čitavog svijeta, a za većinu ljudi je to jako seksi. Lavu nikad neće biti jasno zašto vi ne volite da budete u centru pažnje, jer je on jedan od rijetkih horoskopskih znakova kojima trema nije uopšte poznata.

Ovo možda može malo da iritira u svakodnevnom životu, ali kada je o seksu riječ – to samo znači da će bit spreman da proba sve bez ikakve treme ili straha.

 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA