Emotivna čestitka Davida Beckhama za Victorijin 50. rođendan: Najslađi poklon za uspomenu

0
Radiosarajevo.ba
Emotivna čestitka Davida Beckhama za Victorijin 50. rođendan: Najslađi poklon za uspomenu
Foto: Facebook / Vicotoria i David Beckham

David Beckham podijelio je video i čestitku za 50. rođendan svoje supruge Victorie. U srijedu, 17. aprila je Spice Girl slavila rođendan, a njen suprug je posvetio objavu svojoj 'prekrasnoj ženi'.

Video prikazuje snimke iz Victorijina života, započevši od djetinjstva njihove najstarije djece Brooklyna i Romea koji joj kazuju želje za mami za sretan rođendan. Između retrospektivnih snimaka Victorije, David nije mogao odoljeti da se ne osvrne na Victorijinu anegdotu s Rolls Royceom.

David je podijelio isječak iz Victorijinog djetinjstva gdje ona i njena sestra Louise poziraju ispred Rolls Roycea njihovog tate. Isječak aludira na trenutak u dokumentarcu Davida Beckhama kad Victoria govori u kameru da je njena porodica bila 'jako vrijedna, radnička klasa'.

Profesor Rosensaft osudio izjave izraelskog ambasadora o Srebrenici

Profesor Rosensaft osudio izjave izraelskog ambasadora o Srebrenici

David ga je u nevjerici prekinuo i Victoriju i zamolio je da bude iskrena, na šta je ona odgovorila da jeste. Potom je više puta tražio od Victorije da otkrije u kojem ju je automobilu tata vozio u školu. "U redu. U 80-ima je moj otac vozio Rolls Roycea", priznala je napokon.

Uz snimak je David napisao dirljive i šaljive riječi svojoj supruzi

"Sretan rođendan mojoj predivnoj supruzi. Kako ulaziš u ovaj rođendan, trebala bi pogledati unazad i biti ponosna na to što si postigla i izgradila. Otmjena Spiceica, poslovna žena i, naravno, udala si se za kapitena Engleske", napisao je David pa dodao emotikon koji plače od smijeha.

"Ali tvoj najveći uspjeh su tvoja djeca, ti ih vodiš, voliš i učiš... Vole te više nego što riječi mogu izreći, volimo te tako puno. Imaj poseban dan jer ti to zaslužuješ", poručio je David dalje, pa se osvrnuo na scenu iz dokumentarca kad ga Victoria uvjerava da je iskrena. "50 i fit. Iskren sam!", zaključio je objavu. "Volim vas sve tako puno", odgovorila je slavljenica u komentaru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije