Ella pokazala kako izgleda život u izolaciji s dvoje djece

Radiosarajevo.ba
Ella pokazala kako izgleda život u izolaciji s dvoje djece
Instagram / Ella Dvornik

Hrvatska influenserica Ella Dvornik boravak u samoizolaciji krati montiranjem novih blogova.

Redovno ih je objavila i tokom druge trudnoće te se u njima često doticala tabu tema. No, osim na svom YouTube kanalu, često objavljuje crtice iz vlastitog života i na drugim društvenim mrežama, a neke od njih su urnebesne.

Ipak, nakon što je krajem februara drugi put postala mama, pratitelje najviše zanima kako njihova, od nedavno, četveročlana porodica sada funkcionira. Tako je nedavno otkrila kako je prošla prva šetnja s dvoje djece te je zaključila da je ovo iskustvo bilo poput "desetog kruga pakla", ali i da je "izgubila 2000 kalorija".

Iako je njen suprug Charles Pearce već ranije objavio fotografiju upoznavanja dvogodišnje Balie i njene mlađe sestre Lumi, a ljudi su tada masovno zbijali šala na račun njegove objave, mnoge je zanimalo kako je njihov susret izgledao uživo. Pa, odgovor na to pitanje je dala Ella u svom novom blogu.

Osim toga, kamerom je zabilježila i privikavanje na novog člana porodice, ali i prve dane u samoizolaciji zbog koronavirusa.

Kako se porodica Dvornik-Pearce zabavlja, šta rade i kako se u novoj ulozi snašla starija sestrica, provjerite u videu koji ima više od 190 hiljada pregleda

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije