Ella Dvornik o prvoj šetnji s dvoje djece: Deseti krug pakla...

Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik o prvoj šetnji s dvoje djece: Deseti krug pakla...
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Hrvatska blogerica i influenserica je nedavno drugi put postala mama.

Rodila je djevojčicu Lumi Wren, a cijela porodica se još uvijek privikava na novog člana. Tako je njen suprug Charles Pearce objavio fotografiju upoznavanja dvogodišnje Bali Dee s mlađom sestrom, a ljudi nisu prestajali zbijati šale.

Baš kao što je to radila i tokom trudnoće, Ella svakodnevno dijeli crtice iz svog života, a mnoge od njih su urnebesne. No, čak i naizgled bezazlena fotografija uspavane bebe na njenim profilima na društvenim mrežama vrlo lako izazove žustru raspravu.

Zato ne čudi što je i jednom od posljednjih objava na Facebooku potaknula brojne roditelje da podijele vlastito iskustvo. Naime, poznata mama je otkrila kako je prošla njena prva šetnja s dvoje male djece te je mnoge nasmijala.

"Nadobudno sam izašla van u park s oboje djece. Pola stvari sam zaboravila. Ocjena iskustva: Deseti krug pakla. Stress level: 9000. Trenutno zaključana u WC-u doma, sjedim na rubu bidea, jedem Kinder bueno u tajnosti i razmišljam o životu", kratko je napisala.

"Čekaj dok ovo drugo počne isto trčati. Ja sam mislila da je kao stresno ići s dvoje dok je drugo bilo tako malo, vjeruj, sad ti je super", poručila joj je jedna pratiteljica.

"Evo da Balie ima četiri godine i da razumije malo više, bilo bi lakše. Ali s njom i novorođenčetom nisam toliko organizirana, strpljiva niti aktivna. Osjećam se k'o da mi je mozak spržen", napisala je te dodala kako mora odmoriti jer je "izgubila 2.000 kalorija razmišljajući".

No, brojni pratitelji su podijelili i svoja pozitivna iskustva iako je bilo i onih koji smatraju kako je riječ o "nepotrebnoj drami".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije