Ella Dvornik posvetila emotivnu objavu svom ocu: 'Njegova smrt nije bila uzrokovana drogom'

1
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik posvetila emotivnu objavu svom ocu: 'Njegova smrt nije bila uzrokovana drogom'
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Ella Dvornik svoju je posljednju objavu na Instagramu posvetila svom pokojnom ocu, legendi hrvatskog punka, Dini Dvorniku.

"Ja vam ne mogu riječima opisati koliko meni ovaj čovjek nedostaje", započela je Ella objavu posvećenu svojem ocu. "On je bio puno više od oca, bio je brat, prijatelj i mentor. Živio je za to što voli i to ga je ubilo. I kad je umro nisam toliko ni žalila jer znam da je samo živio za to što voli. Sve njegove mane na stranu, ovo je bio muškarac u svakom smislu riječi, rijetki se rode takvi", nastavila je Ella.

Istaknula je da je iznimno ponosna što je njegova kćerka. "Toliko sam ponosna što mi je otac bio lik koji je vjerovao u sebe, borio se za nas, koji nije pokleknuo trendu i nije se izdao. Vama je on DINO DVORNIK, meni je 'tata'. Uvijek je bio najdjetinjastija i najbitnija figura u našim životima. I šta god ljudi pričali o njemu on se uvijek izborio za nas.

BiH će ipak dobiti dvije milijarde KM: U zadnji čas dogovorena lista reformi

BiH će ipak dobiti dvije milijarde KM: U zadnji čas dogovorena lista reformi

Ella je objasnila što je on njoj predstavljao i rekla je kako je postavio iznimno visoku ljestvicu te da će uvijek sve uspoređivati s njim. "Ovo nije ni čovjek ovo je ljudina i bog. Ispoštovao nas je i na svoje zlo, i držimo ga u srcu zauvijek. Jer prije pjevača on je bio čovjek - i to kakav. Neizmjerno će nam nedostajati, prazninu koju je ostavio nitko neće zamijeniti, ali ćemo sve uspoređivat s njim", nastavila.

'Vama Romeo i Julija, meni Dino i Danijela'

Ella je zatim istaknula svoju majku, Danijelu Dvornik koja je podržavala i Dinu i nju te je objasnila kako ništa ne bi bilo moguće bez nje. "I da nije bilo moje majke koja ga je toliko voljela i podržavala ne bi bilo ničega. Drago mi je da sam potekla od to dvoje jer će me zauvijek podsjećati što je prava ljubav i srodne duše. A one se ne rađaju, nego se stvaraju. Vama Romeo i Julija. Meni Dino i Danijela.. .zauvijek", zaključila je Ella.

Danijela Dvornik otišla na operaciju: 'Poželite mi sreću'

Danijela Dvornik otišla na operaciju: 'Poželite mi sreću'

Mnogi Ellini pratitelji oduševljeno su komentirali njezinu objavu, a jedna je korisnica napisala poruku koja je razljutila Ellu. "Droga ga je ubila", izjavila je, a Ella joj je vrlo brzo odgovorila. "Nije umro od droge imao je srčani. Obdukcijski izvještaji su javno objavljeni. Jadno od vas da to konstatirate. Možda bi vama droga pomogla da budete bolja osoba", napisala joj je Ella.

Nakon ovog komentara mnogi pratitelji obrušili su se na korisnici te su stali u Ellinu obranu. "Vodi svoju brigu. Pometi pred svojim ulazom. Što te briga i da je", odgovorila je Ellina pratiteljica. " To je sve što vi imate reći djevojci koja emotivno piše o svom ocu. Empatija vam nije jača strana. A ja vam još i persiram, meni opet bezobrazluk nikad neće biti jača strana", nadovezala se još jedna pratiteljica, prenosi Direktno.

[instagram]https://www.instagram.com/p/C4viO4dq4xR/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije