Ella Dvornik ponovo s novim dragim? Objavila zajedničku fotografiju iz automobila

0
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik ponovo s novim dragim? Objavila zajedničku fotografiju iz automobila
Foto: Facebook / Ella Dvornik

Ella je prije nekoliko sedmica snimljena na jednom koncertu u društvu muzičkog producenta Filipa Gežine te je potaknula glasine o novoj ljubavi.

Sada je Ella na svom profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju i to tokom vožnje u automobilu.

Ella i Filip pozirali su zajedno, a influencerica nije ništa pisala, osim što je označila profil mladog producenta. 

Schmidt pred večerašnje obraćanje u UN-u: "Moram reći da ne vidim da imamo vojni sukob"

Schmidt pred večerašnje obraćanje u UN-u: "Moram reći da ne vidim da imamo vojni sukob"

Podsjetimo, Ellu i Filipa na koncertu su snimili posjetitelji koncerta, a oni su djelovali vrlo prisno

"Bili su prisni i držali su se za ruke. Izgledali su sretno i veselo" rekla je čitateljica za 24 sata. Ella je sa svojim pratiteljima podijelila nekoliko storyja na Instagramu, a u njima je pokazala kako je u Arenu stigla u društvu Filipa i Alke Vuice.

Ella Dvornik i producent Filip
Foto: Instagram: Ella Dvornik i producent Filip

Inače, krajem prošle godine počelo se šuškati kako je njezin bivši suprug Charles Pearce navodno već neko vrijeme u ljubavnom odnosu s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić. Sandu su tada kontaktirali hrvatski mediji i ona je poručila kako njihov odnos nije ljubavne naravi, a onda se o njihovoj vezi oglasio i Charles.

"Mislim da je medijska pozornost na Sandu izrazito nepravedna jer ona nije javna osoba. Nisam u vezi sa Sandom niti s bilo kojom drugom ženom. To mi je stvarno zadnja stvar na pameti", rekao je Charles tada za 24 sata.

Kada su kontaktirali Sandu Marušić rekla nam je kako se nalazi u Švedskoj te da ne može dugo razgovarati. Kratko je dala i svoj komentar u vezi s ljubavnim odnosom s Charlesom Pearceom.

"On i ja nismo u vezi, ali jako smo dobri prijatelji i partneri. Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom ", kazala je Sanda kroz smijeh, no ipak, izvor blizak redakciji Večernji list tvrdi kako se iza njihova prijateljstva krije nešto više.

Pogledajte slike koje su pratitelji poslali sa koncerta na linku OVDJE

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije