Ella Dvornik pokazala kako joj izgleda dnevni boravak, jedan detalj privukao pažnju

0
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik pokazala kako joj izgleda dnevni boravak, jedan detalj privukao pažnju
Foto: Instagram / Ella Dvornik se preselila u Istru

Jedna od najpoznatijih domaćih influenserki, 30-godišnja Ella Dvornik i njen suprug Charles Pearce nedavno su se preselili u novu kuću koju su kupili u Istri.

Nekoliko dana trajalo je raspakivanje i slaganje, a djecu je za to vrijeme čuvala baka Danijela Dvornik, supruga preminulog kralja funka Dine Dvornika.

Elline kćerke Balie i Lumi vratile su se roditeljima i oduševile se novim domom. Posebnu pažnju u novom dnevnom boravku privukla je fotografija Ellinog oca, Dine Dvornika.

„Posljednjih pet dana , kako smo oči otvorili smo raspakivali, dizali, micali, premještali, čistili, sklapali pješčanike, ljuljačke, šatore, samo da nam dođu hahari u svoj novi zauvijek dom. I sve je vrijedilo, svaka ogrebotina, modrica, upala mišica, kada je Balie ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kojem se sad može nesmetano igrati“, napisala je Ella na Instagramu.

Dodala je i to kako do nedavno nije mogla vjerovati da bi se ikad mogla preseliti u manju sredinu, ali sudbina je učinila svoje.

Da mi je neko prije pet godina rekao da ću s dvoje djece živjeti pa skoro na selu sa nešto više od tisuću susjeda, kladila bi se da se to nikad neće meni dogoditi. Prvo da ću uopće imati dijete, a kamoli dvoje, a tek onda da ću i napokon iz najma prijeći u vlasništvo i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mjestu. Eto, dogodilo se i to“, napisala je Ella.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije