Ella Dvornik i njen suprug uzbuđeni zbog velike promjene

1
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik i njen suprug uzbuđeni zbog velike promjene
Foto: Instagram / Ella Dvornik / Arhiv

Ella Dvornik je još prošle godine najavila kako se želi preseliti, a sudeći po komentarima na Instagramu, čini se da joj se ta želja i ostvarila.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce su napokon pronašli kuću u koju će se useliti sa svojom djecom, a par je u potrazi bio proteklih nekoliko mjeseci, piše Dnevnik.hr.

"Odličan dan... Uzbuđen sam zbog promjene, a možda je i vrijeme za to nakon pandemije. Bok svijete", napisao je Charles, a u komentarima mu je jedna pratiteljica poručila da je sigurno "pala" nova kuća. "Jeeee", odgovorila joj je Ella.

Komentar da li je nova kuca u pitanju - undefined

Foto: Prtscr/Instagram: Komentar da li je nova kuca u pitanju

Ella je još prošle godine objavila u jednom postu kako ima sve manje strpljenja za Zagreb te da želi što prije pronaći kuću koju će nazvati domom.

Najavila je kako će taj dom pronaći najkasnije do marta ove godine, a poručila je i kako se radi o Kvarneru ili Istri. Zasad nije otkrila gdje su točno pronašli kuću.

Ella Dvornik i Charles Pearce su se vjenčali 2019. godine, a roditelji su djevojčica Lumi Wren i Balie Dee.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije