Ella Dvornik nekoliko dana prije izbora oplela po političarima: 'Ovo je sramota'

3
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik nekoliko dana prije izbora oplela po političarima: 'Ovo je sramota'
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Poznata influencerica Ella Dvornik na svojim društvenim mrežama je komentarisala stanje jednog dječjeg igrališta na zagrebačkom Jarunu i poslala poruku političkim strankama.

"Može li neko kao dio predizborne kampanje popraviti dječje igralište na Jarunu? Ono je sramota kako izgleda već godinama. Strše ekseri, nedostaju stepenice, istrunulo drvo počupano i popucano posvuda",  napisala je Ella Dvornik uz fotografiju kućice na igralištu pa dodala kako je fotografija koju je objavila iz 2020. i da se od tada ništa nije promijenilo. 

Potom je Ella objavila još jednu fotografiju strgane penjalice na kojoj se igrala i njezina kćerka Balie Dee. Podsjetimo, Ella Dvornik na svojim društvenim mrežama, a posebno na Instagramu nerijetko dijeli detalje iz privatnog života, ali i neka svoje razmišljanja.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Podsjetimo, nedavno je bila godišnjica smrti Borisa Dvornika, Ellinog djeda, a prigodno se oglasila Danijela Dvornik.  Danijela se oca Dine Dvornika prisjetila povodom njegove godišnjice smrti objavivši fotografiju njega i njegove unuke Elle Dvornik kada je bila dijete.

Borisa mnogi smatraju legendarnim hrvatskim glumcem, a vjerojatno je svima najpoznatiji po serijama Naše malo misto i Velo misto

"Pape je imao običaj zvati nas na telefon i s nama pričat satima u nebulozne vrijeme. Ponekad smo znali ignorirat pozive, ali bi onda zvao na mobitele sve, Dinov, moj ili Ellin", započela je Danijela na Instagramu u objavi koja je raznježila mnoge, piše Direktno.hr.

Objava Elle Dvornik
Foto: Instagram: Objava Elle Dvornik

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije