Ella Dvornik nakon razvoda otkrila na koga je ponosna: 'Nisam ti mama ali...'

1
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik nakon razvoda otkrila na koga je ponosna: 'Nisam ti mama ali...'
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Svijet se proteklih dana raspisao o tome da je modni dizajner, Juraj Zigman, stilizovao legendarnu pjevačicu Beyonce na njenom koncertu u sklopu Renaissance turneje.

Brojne zvijezde oduševljeno su komentarisale njegov uspjeh. 

"Najbolji", komentirala je glumica Sementa Rajhard.

State Department demantovao da je uključen u predaju amandmana Crne Gore na rezoluciju o Srebrenici

State Department demantovao da je uključen u predaju amandmana Crne Gore na rezoluciju o Srebrenici

Zigman je sada objavio novu kreaciju koja nije namijenjena za slavnu Beyonce, nego za sasvim drugačiji projekt, što nam je potvrdio u poruci.

Ipak, kreacija je ponovno izazvala oduševljenje brojnih poznatih osoba, a među njima je bila i Ella Dvornik. Influencerica mu je ispod objave napisala dirljivi komentar.

"Nisam ti mama, ali ponosna sam, svaka čast. Sve što su tvoji uložili u tvoju edukaciju i kada vide tvoj rad, to nam je svima jedna bitna poruka da uvijek podržimo svoje u njihovim snovima", napisala je Ella u komentaru.

Podsjetimo, Zigman je dosad surađivao s brojnim svjetskim zvijezdama. U junu prošle godine stilizovao je popularnu pjevačicu Christinu Aguileru. Pjevačica je nosila crveni lateks kombinezon, uz naravno neizostavni bodi s korzetom. Cijeli outfit je dodatno začinila mrežastim čarapama i naočalama, a dodala je i nakit.

Zigman je surađivao i s Nicki Minaj, Cardi B, Ritom Orom, Lizzo i drugima, ali i s domaćim zvijezdama poput Jelene Rozge, Severine i Nine Badrić, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije