Ekstremno mršava Nicole Kidman zabrinula prijatelje: 'Izgleda kao da bi je trebalo hospitalizirati'

0
Radiosarajevo.ba
Ekstremno mršava Nicole Kidman zabrinula prijatelje: 'Izgleda kao da bi je trebalo hospitalizirati'
Foto: EPA - EFE / Nicole Kidman

Porodica i prijatelji Nicole Kidman sve su zabrinutiji za njeno zdravlje i to zbog njene ekstremne mršavosti.

Uvijek vitka 56-godišnja Australka, u posljednjih je nekoliko mjeseci izgubila čak 10 kilograma, tvrde američki mediji. O njenoj pretjerano mršavoj liniji počelo se naveliko pričati početkom novembra kada je sa suprugom Keithom Urbanom bila na dodjeli godišnjih nagrada Country Music Association u Nashvilleu.

Haljina brenda Coperni iz njihove najnovije kolekcije inspirisane muzičkim instrumentima, crni komad s dubokim dekolteom i otkrivenim trbuhom, pokazala je koliko je glumica doista mršava. Nagađanja o poremećaju u prehrani i tračevi o razlozima za dodatno mršavljenje od tada ne prestaju.

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

Tračerski RadarOnline.com sada je prenio riječi nekog "zabrinutog prijatelja gumice" koji je rekao da je Kidman ekstremno mršava, toliko da joj se mogu "prebrojati kosti".

"Svaka se kost vidi, a ruke i noge toliko su tanke da se čini kao bi ih lagani vjetar mogao slomiti poput grančice", izjavio je prijatelj za taj portal.

Saradnica Jennifer Lopez otkriva kako pjevačica u 54. godini održava vrhunsku formu

Saradnica Jennifer Lopez otkriva kako pjevačica u 54. godini održava vrhunsku formu

"Izgubila je toliko na težini da izgleda kao da bi je trebalo hospitalizirati.", dodao je.

Izvori koje citiraju razni mediji, tvrde kako je Kidman odlučila skinuti još koji kilogram iako je oduvijek na granici zdrave kilaže, iz straha od konkurencije, mlađih kolegica kao što su Jennifer Lawrence i Margot Robbie.

"Strahuje da je njeno vrijeme prošlo. Uvjerena je da će, što mršavija bude, izgledati bolje. Keith je izbezumljen. On gleda kako ona nestaje. Pokušavao joj je reći da mora više paziti na zdravlje, no ona kao da ga ne čuje.", kazao je insajder.

Iako priča ne nestaje, glumica i njeni PR-ovi zasad se nisu oglasili na temu njene mršavosti. Zašto bi se bojala za karijeru, osim standardnog holivudskog problema s glumicama koje pređu 40-tu, nije jasno.

Otkako je došla na A-listu, neprekidno radi. Dobivala je glavne uloge i velike honorare i kada su se na nju obrušili sa svih strana zbog očiglednog i obilnog korištenja botoksa i filera. Pisalo se kako zbog toga ne može pokazati nijednu emociju pa joj režiseri okreću leđa. A nije bilo tako. Oskarovka ima pred sobom čak osam projekata u raznim fazama realizacije, piše Slobodna Dalmacija.

Film Holland, Michigan, triler o bračnoj nevjeri u kojem s njom glume Gael García Bernal i Matthew Macfadyen, upravo se dovršava, a u pretprodukciji je erotski triler Babygirl u kojem će joj partner biti Antonio Banderas. Scenarij i režiju filma potpisuje hvaljena Halina Rejin. To je priča o neprimjerenoj ljubavnoj aferi i njenim posljedicama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije