Dua Lipa apeluje za prekid vatre u Gazi: 'Zbog vlastitog iskustva na Kosovu i onoga šta rat čini'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

111

Pa kosovske vlasti tretiraju Srbe na Kosovu kao sto Izrael tretira Palestince, s tim sto je tragedija palestinskog naroda možda najtragičnija u novijoj istoriji. I Kosovo i Izrael su produkt Amerike koja ne mari ni za cije zivote da dođe do cilja.

333

@111 Kada si zadnji put bio na Kosovu? Ja prosle godine. Ne sramoti se. Nije za poredjenja. U goroj su situaciji kosovski Srbi na sjeveru, gdje ih ugnjetavaju debeovci i kriminalci naslonjeni na Beograd, u strahu zive, nego kosovski Srbi na teritoriji koju kontrolise Vlada RK (u kojoj sjede i kosovski Srbi). E sad, sto je Beogradu uvijek bilo milo zaloziti Srbe po cijeloj bivsoj Jugoslaviji za potrebe histericne i mitomanske kriminalne politike, to je druga stvar. I ako bas zelis da poredis, radije uporedi Srebrenicu ili opsadu Sarajeva, ako cemo o novijoj istoriji. Mada nema potrebe da se poredi. Ratni zlocin je ratni zlocin, genocid je genocid. A zivo me zanima koju bi si pricu pricao da su 1999. godine uspjeli etnicko ciscenje i genocidna namjera od strane VJ na Kosovu, usmjereni protiv Kosovara.

111

*** Ne širi propagandu i ne laži!

111

@Ili lažeš da si bio ili ti pričas da Srbi ne žive u enklavama gdje pucaju na djecu pripadnici kosovske policije baš kao sto izraelski vojnici hapse i pucaju na palestinsku djecu. Ne širi propagandu i ne laži! Jedno je biti pripadnik neke religije a jedno je objektivno gledati na nepravdu! Svi Kosovari su se vratili na Kosovo sem Kosovskih Srba koji i posle 22 godine ne moguda se vrate. Budi objektivan i posten. Ako R.Srpska hoce da se otcjepi od BIH t je terorizam, a to sto su albanci htjeli da se otcjepe to nije terorizam.

/ Najnovije