Dojava o bombi: Prekinut koncert Nede Ukraden na otoku Viru pored Zadra

Radiosarajevo.ba
Dojava o bombi: Prekinut koncert Nede Ukraden na otoku Viru pored Zadra
/ Neda Ukraden na Viru prije dojave o bombi (Instagram)
Poznata pjevačica zabavne muzike Neda Ukraden održala je sinoć koncert na otoku Viru, blizu Zadra.

Na koncertu se okupilo oko osam hiljada ljudi, ali je bivša Sarajka bila prinuđena da, zajedno sa svojim bendom, napusti scenu prije planiranog završetka.

Oko 22.20 sati, usred koncerta, stigla je anonimna dojava o postavljenoj bombi. Policija je odmah pregledala mjesto koncerta i nakon sat vremena utvrdila da nema bombe. Uprkos tome, Neda Ukraden se nije vratila na binu, ali je poručila da uskoro opet stiže na Vir.

"Nisam se uplašila! Sve je to dio lošeg i negativnog političkog folklora. Možda je zbog tenzija koje postoje prostor pozornice mogao ranije da se osigura, ali u ovakvim situacijama nikad ne znaš šta može da se dogodi. Bilo je tu puno djece", rekla je Neda Ukraden za portal zadarski.hr i dodala:

"Svima se zahvaljujem na pokazanoj ljubavi, jer Vir je predivno mjesto, a domaćini i organizatori vrijedni ljudi i ljubazni domaćini. Ja se na Vir vraćam, jer ga obožavam. Ništa me ne može posvađati s Virom i poremetiti naš odnos i ljubav", kazala je srbijanska pjevačica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije