Užas na koncertu Petra Graše: Pijan autom 'uletio' u publiku

Radiosarajevo.ba
Užas na koncertu Petra Graše: Pijan autom 'uletio' u publiku
24sata.hr / S lica mjesta
Na fešti u Tisnom na otoku Murteru sinoć se dogodila prometna nesreća u kojoj su stradale dvije Zagrepčanke (40 i 47).

Za vrijeme nastupa Petra Graše, nekoliko metara od pozornice, Opel Astra zaletjela se u publiku. Uviđaj je trajao do poslije tri sata. U Policijskoj upravi Šibensko-kninskoj kažu kako je postupanje još uvijek u toku, javlja 24sata.hr.

„Noćas, 11 minuta iza ponoći u Ulici Velika Rudina u Tisnom, 36-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod utjecajem alkohola zbog neprilagođene brzine udario u betonski zid, a potom u 40-godišnjakinju koja je bila naslonjena na zid i zatim 47-godišnjakinju koja je sjedila na zidu. Obje su zbrinute u Općoj bolnici Šibenik“, rekli su jutros u policiji.

Petar Grašo je koncert u Tisnom trebao održati 10. augusta nakon glasovite Međunarodne utrke magaraca, no utrku je prekinula kiša i nastup je odgođen. Kako Tišnjani nisu imali drugih slobodnih termina za nastup, u nedjelju su tako zakazali dva koncerta, Đanija Stipaničeva koji je nastupao sa sopranisticom Nerom Gojanović i pijanisticom Gordanom Pavić, a nakon njega i Petra Graše s bendom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije