Djevojčica zasjenila Pink na koncertu u Vancouveru

Radiosarajevo.ba
Djevojčica zasjenila Pink na koncertu u Vancouveru
Foto: Instagram / Pink
Za slavu njoj ništa nije teško, ali je pjevačica Pink, ipak, proteklog vikenda na svom koncertu u Vancouveru dozvolila da je zasjeni neko drugi.

Naime, Victoria Anthony, 12-godišnja pjevačica iz Kanade, kojoj je životni san bio da zapjeva sa Pink, na svom Twitter profilu objavila je snimak u kojem je poziva da joj ispuni želju i to na spektaklu koji je bio zakazan za subotu, 12. maj u Vancouveru.

Pod haštagom #vicandpink objava se počela širiti internetom, a ubrzo ju je podijelila i pjevačica Sarah McLachlan kao i brojni svjetski mediji.

Tako je vijest stigla i do same Pink. Međutim, stvari se za Viktoriju nisu razvijale onako kako je zamislila, pa u toku koncerta nije završila na bini pored svog idola.

Ipak, pjevačica ju je prepoznala u publici i urdaila nešto potpuno atipično za svjetske superzvijezde! Obratila joj se riječima:

"O tebi čitam u vijestima! Želiš li da otpjevaš nešto?"

Zatim je sišla do fan pita i zapanjenoj djevojčici dala mikrofon.

Viktorija je zapjevala "Perfect" i desetine hiljada u prepunoj dvorani ostavila bez teksta. U njenoj izvedbi uživala je i sama Pink.

U nastavku pogledajte video koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije