Detalji sukoba Nicole Kidman i Salme Hayek: Čitač s usana otkrio šta se dogodilo

1
Radiosarajevo.ba
Detalji sukoba Nicole Kidman i Salme Hayek: Čitač s usana otkrio šta se dogodilo
Foto: Prtscr / Youtube / Salma Hayek i Nicole Kidman

Glumice Nicole Kidman i Salma Hayek našle su se u centru pozornosti nakon trenutka s pariške Sedmice mode koji su brojni opisali napetim i neugodnim.

Video u kojem je Nicole odgurnula Salminu ruku sa sebe je postao viralan, a obožavatelji su primijetili i da su se glumice porječkale u tom trenutku.

Hayek je od Kidman navodno tražila savjet, na šta joj je Nicole rekla da joj savjet "ne treba". "Treba mi", odgovorila je Hayek. Međutim, sada je čitač s usana Jeremy Freeman za Page Six otkrio šta su glumice, prema njegovom mišljenju, rekle.

Oštra reakcija Bošnjaka dijaspore, traže javno izvinjenje Schmidta

Oštra reakcija Bošnjaka dijaspore, traže javno izvinjenje Schmidta

"Okrenimo se ovdje, u redu, ovdje", rekla je navodno Salma, na što je Nicole odgovorila: "Hej, dobro sam. Eto, dosta je, u redu je."

Salma je tada rekla: "Moramo..." i stavila ruku na ramena pjevačice Katy Perry koja je u tom trenutku bila s njima. "To je dobro", rekla je potom Salma.

Obožavatelji još uvijek pišu kako je razgovor između dvije glumice bio napet, ali neki smatraju da su Hayek i Kidman samo bile umorne i pod stresom zbog toga što su bile okružene fotografima.

Društvenim mrežama su se nešto kasnije proširile i druge snimke koje su nastale te večeri, a na njima se, kako piše Page Six, može vidjeti da su glumice normalno razgovarale.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije