Demi Moore progovorila o braku sa Ashtonom: "Još uvijek imam traume"

2
Radiosarajevo.ba
Demi Moore progovorila o braku sa Ashtonom: "Još uvijek imam traume"
Printscreen / Demi Moore i Ashton Kutcher

Poznata glumica Demi Moore imala je prilično buran ljubavni život. Više je punila naslovnice dramama i ljubavnim problemima nego ulogama u filmovima.

Privatni život Demi Moore privlačio je puno pažnje osobito nakon braka s 15 godina mlađim kolegom Ashtonom Kutcherom s kojim je bila od 2005. do 2013. godine.

Njihov se brak raspao pod bljeskovima paparazza, dok su tabloidi redovito izvještavali o glumčevim stvarnim i izmišljenim aferama s mladim manekenkama te problemima njegove supruge s alkoholom i narkoticima, koji su je krajem 2012. odveli na rehabilitaciju.

Na Bjelašnici i jutros minusi: Objavljeno i kakvo nas vrijeme očekuje za dane vikenda

Na Bjelašnici i jutros minusi: Objavljeno i kakvo nas vrijeme očekuje za dane vikenda

Nakon razvoda, Ashton je otišao u planine kako bi se suočio sa svime što se događalo u to vrijeme. Mediji su tad objavili da je sedam dana bio odsutan od svih i svega, dok je Demi istaknula kako se jedva izborila s posljedicama njegova ponašanja u braku.

O detaljima njihove veze Demi je pisala u memoarima 'Knjiga iznutra' i nikada nije krila da ju je suprug varao. Među njegovim ljubavnicama bile su i poznate dame - Brittney Jones i Sarah Leal.

Ipak, glumica je svojednobno otkrila da je pristajala na puno toga što nije željela kako bi ugodila suprugu. Pristala je i kad joj je predložio seks utroje.

"Htjela sam mu pokazati da mogu biti zabavna i sjajna, ali znam da je to bila greška", rekla je Demi.

Između ostalog, otkrila je da ju je Ashton zamolio da mokri po njemu, a ta pikanterija izazvala je opću pomutnju u javnosti.

"Bilo je tako ponižavajuće i odvratno, još uvijek imam traume zbog naše veze", rekla je glumica.

Vijesti o preljubu, trojci i mokrenju postale su manje važne otkako je Demi u svojoj knjizi predstavila nove detalje svoje veze s Kutcherom. Navela je da je Ashton bio manipulator i 'čovjek koji je psihički zlostavljao ženu'.

Demi je otkrila da je glumac namjerno javno podijelio njene intimne fotografije samo kako bi je osramotio u javnosti. Takav je slučaj i s poznatom fotografijom na kojoj je samo u bijelom donjem rublju, a za koju je Kutcher tvrdio da je šala.

Glumica je istaknula da je to bio njegov način da se nosi s njom kada se predozirala alkoholom. Kad bi se napila, podijelio bi neke od sramotnih fotografija.

"Bilo je vrlo zbunjujuće. Poticao me da pijem, ali ako sam pretjerala, dao bi mi do znanja kako se osjeća pokazujući fotografije poput one na kojoj sam noć prije naslonila glavu na wc. Činilo se kao šala, ali me je zapravo posramilo", rekla je Demi Moore, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije