Dubrovnik: Demi Moore objavila fotku u kupaćem i oduševila Instagram

0
Radiosarajevo.ba
Dubrovnik: Demi Moore objavila fotku u kupaćem i oduševila Instagram
Foto: Instagram / Demi Moore

Hollywoodska diva Demi Moore (58) samo je jedna od zvijezda koje su za ovogodišnji odmor odabrale Dubrovnik.

U početku je bila neodlučna želi li pratiteljima na Instagramu, uz fotografije s ljetovanja, otkriti koju zemlju je posjetila.

Mnogi su čak mislili da sunčane dane provodi u Italiji.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

No, fotografi su ju svojim objektivima uhvatili kako se sunča na terasi dubrovačke vile Agave. Glumica se odmarala i zabavljala s društvom, a na nekim fotkama vidi se kako uživa u knjizi i sunčanju.

No, njena posljednja objava s odmora dobila je najviše lajkova jer Demi pozira u jednodijelnom crvenom kupaćem kostimu, kosu je sasvim raspustila, a na licu nema šminke.

U prirodnom je izdanju oduševila pratitelje. Mnogi su njih nisu mogli vjerovati da, čak i ako je fotka malo "popravljena", ipak tako sjajno izgleda.

Čini se kako je ona još jedna od žena koje iznova dokazuju da su godine, uz pravilnu prehranu i redovitu tjelovježbu, ipak samo broj. Nebitan broj. Inače, podsjetimo, glumica je nedavno s kćeri Rumor snimljena na plaži u grčkom Mikonosu gdje je mamila poglede.

Kćer je dobila s bivšim suprugom Bruceom Willisom s kojim ima još dvije kćeri, Scout i Tallulah. U braku su bili od 1987. do 2000. godina, a i danas su ostali u prijateljskim odnosima, podsjeća Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije