Demi Moore jedna je od brojnih slavnih ličnosti koje ljetuju u Dubrovniku

4
Radiosarajevo.ba
Demi Moore jedna je od brojnih slavnih ličnosti koje ljetuju u Dubrovniku
Foto: EPA-EFE / Demi Moore

Slavna holivudska glumica, 58-godišnja Demi Moore jedna je od mnogih svjetskih celebrityja koji su ovo ljeto odlučili posjetiti Hrvatsku.

Američka glumica je na Instagramu je objavila selfie iz kojeg su pratitelji zaključili kako se trenutno odmara u Hrvatskoj.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

"Nedjeljni selfie", napisala je 58-godišnja glumica u opisu fotografije na kojoj pozira uz more

"Jesi li u Italiji?", pitao je jedan pratitelj Demi, a drugi se nadovezao: "Ne, definitivno je u Hrvatskoj, malo izvan Dubrovnika".

Glumica još uvijek nije otkrila lokaciju na kojoj ljetuje pa nije poznato je li zaista u Hrvatskoj. Nedavno je s 33-godišnjom kćerkom Rumer snimljena na plaži na grčkom otoku Mikonosu.

Kako prenose mediji, u Hrvatskoj je trenutno i velika NBA zvijezda Michael Jordan koji sa suprugom Yvette Prieto na luksuznoj jahti obilazi obalu, kao i kćerka milijardera Bernieja Ecclestonea, Tamara, čiji je otac također ranije ovog ljeta posjetio Dubrovnik i Trogir.

Još neke od svjetski poznatih zvijezda koje su kao ove godine ljetovali u Hrvatskoj su muzičar Bono Vox, osnivač i bubnjar grupe Queen Roger Taylor te engleski nogometni reprezentativac Jack Grealish.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije