Demi Lovato iskreno: Minute su me dijelile od smrti, preživjela sam pukim slučajem

1
Radiosarajevo.ba
Demi Lovato iskreno: Minute su me dijelile od smrti, preživjela sam pukim slučajem
Foto: Instagram / Demi Lovato

Američka pjevačica i glumica Demi Lovato otkrila je da su je minute dijelile od smrti od predoziranja u junu 2018. godine te da je "zapravo morala umrijeti da bi se probudila".

Pop zvijezda govorila je o razdoblju poslije svoje vrlo javne zdravstvene krize u intervjuu koji je dala emisiji CBS Sunday Morning i koji će biti prikazan u nedjelju.

"Ljekari su mi rekli da sam imala pet do deset minuta", rekla je pjevačica hita Sorry Not Sorry CBS-ovoj voditeljici Tracy Smith.

"Zahvalna sam što danas ovdje sjedim", dodala je.

Ranije ove sedmice, 28-godišnja pjevačica, glumica i aktivistica objavila je brutalno iskren dokumentarac, u kojem se otvorila po pitanju svoje borbe s ovisnošću, kao i iskustvom seksualnog zlostavljanja, javlja Jutarnji.hr

"Demi Lovato: Ples s vragom", koji je premijeru doživio u utorak na virtualnom festivalu South by Southwest, od sljedeće sedmice će biti prikazivan na YouTubeu kao četverodijelna dokumentarna serija: dvije epizode će biti prikazane 23. ožujka, a onda će nova epizoda biti prikazana sljedeća dva utorka.

Lovato, koja je tu noć uzela heroin s fentanilom, rekla je da ju je tu večer, nakon što se predozirala, seksualno iskoristio njen diler.

"Doslovno sam ostavljena da umrem nakon što me iskoristio", rekla je u dokumentarcu.

Nakon što se probudila u bolnici, Lovato je rekla da je bila slijepa. Danas, nakon više od dvije godine, pjevačica i dalje ima slijepe tačke u vidnom polju, doživjela je gubitak sluha te ima tinitus.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije