Danijeli Dvornik javio se bivši zet Charles s kojim je 'upala' u navodno zanimljivu prepisku

0
Radiosarajevo.ba
Danijeli Dvornik javio se bivši zet Charles s kojim je 'upala' u navodno zanimljivu prepisku
Foto: Facebook / Danijela Dvornik

Danijela Dvornik objavila je fotografiju s Brača i opisala svoje jutarnje rituale. Otkrila je da svakodnevno radi na polju, uživa u prirodi i živi svoj san.

"Ranojutarnji bijeg u polje. Nema mi ništa draže. Napravim sebi kafu, sjednem u hladovinu, uživam u miru, tišini i pogledu. I tako malo meditiram prije nego što se uhvatim posla. Pobrala sam danas sve jabuke i kruške, još čekaju smokve.

Ove godine sam napravila orahovicu, a još me čeka, limuncello, liker od planike, možda i amaretto i mandarineto, priroda je darežljiva. Smokve uglavnom sušim i pravim džem. Još malo da padnu vrućine, onda moram očistiti masline od cikorija i pripremiti se za berbu. I ne, nije mi teško. Volim rad u polju, dosanjala sam svoj san i sad živim taj san.

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

I to je tako lijep osjećaj koji me napuni takvom pozitivom, iščekivanjem jer mašta ipak doživi realizaciju. I kako da budem loše volje, kako da nekoga mrzim, kako da ne poštujem prirodu s kojom sam u suživotu?", napisala je Danijela u opisu.

U komentarima joj se javio i bivši zet Charles Pearce koji je komentirao: "Mijenjat ću smokvu i orah za tvoje jabuke i kruške", a Danijela mu je odgovorila: "Neee, smokve i orasi su dobri. I već imam bademe i orahe', na što je Charles opet odgovorio: "Ok smokva, ali imamo dva oraha. Hajde daj krušku za orah".

Nakon Charlesa se oglasila i Ellina majka Danijela Dvornik: "Svako ima pravo raditi što želi"

Nakon Charlesa se oglasila i Ellina majka Danijela Dvornik: "Svako ima pravo raditi što želi"

Danijela često na Instagramu dijeli trenutke iz privatnog života, a povremeno odgovara i na pitanja svojih pratitelja. Nedavno je otkrila da je dobila puno pitanja, a isticalo se ono traži li muškarca i zašto ga nema.

"To mi je jedno od gorih pitanja, tražim li muškarca i zašto nemam muškarca. Tražim li uopšte muškarca i to je pitanje. Ne znam kako to tražiti muškarca? Trebam li ići po društvenim mrežama ili da šetam po rivi, gledam frajere i ulijećem? Jednostavno nisam taj tip.

Meni muškarac mora biti šarmantan, mora mi se dogoditi", započela je Danijela. U nastavku je ispričala i kakvi muškarci je privlače, ali i koji dio tijela posebno gleda.

"On mora biti duhovit, pretpostavljam da mora biti i kreativan jer ja volim takve tipove, volim one koji rade nešto s rukama. Ruke su mi jako važne kod muškarca. Ako su njegovane, ako su lijepe, glatke. To je nešto što me može zavesti", otkrila je, prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije