Danijeli bi se zbog Graše mogao dogoditi "efekt Jennifer Aniston"

0
Radiosarajevo.ba
Danijeli bi se zbog Graše mogao dogoditi "efekt Jennifer Aniston"
Foto: Instagram/ EPA / Danijela Martinović/ Jennifer Aniston

Splitska pjevačica Danijela Martinović javna je ličnost za sebe, a od svog bivšeg, Petra Graše, u trenutku upoznavanja, bila je poznatija domaćoj publici. 

Danas su oboje respektabilni muzičari koji su u vezi bili više od 24 godine i svoju intimu čuvali su od javnosti.

"Kodeks" šutnje poštovali su oboje, pogotovo kada bi prekidali i imali krizu u vezi. Tu i tamo su se izjasnili o tome zašto ne žele u brak i koja je tajna njihovog dugogodišnjeg odnosa.

Samira Hodžić iz Sarajeva je "Nestlé Zdravo! Baka/Nana" za 2024. godinu

Samira Hodžić iz Sarajeva je "Nestlé Zdravo! Baka/Nana" za 2024. godinu

Kada su prekinuli u maju ove godine, vijest je odjeknula u javnosti, ali, o njoj se nije pisalo kao sada, kada je među "svekoliko pučanstvo" "pala bomba" nakon vijesti da je Grašo s Hanom Huljić, kćerkom svog dugogodišnjeg prijatelja Tončija.

Ni Danijela ni Hana se javno ne oglašavaju o tom slučaju, vijest su samo nakratko, dvosmisleno ili sarkastično prokomentirali Tonči Huljić i Petar Grašo. Danijela i dalje, na neki način, poštuje 'kodeks šutnje', što je plodno tlo za razne, možda i neistinite pretpostavke. I u medijima i u javnosti.

Slična stvar se dogodila talentovanoj Jennifer Aniston, nakon razvoda od Brada Pitta, kada glumica nije mogla izbjeći pitanja o novom partneru, starom partneru, razvodu, novom braku, djeci. Ona je i dalje bila uspješna u svom poslu, ali, za njega nitko više nije pitao, piše Story.hr.

Tu pojavu, RTL.hr nazvao je "efektom Jennifer Aniston", a isti bi se mogao dogoditi i Danijeli Martinović. Da je javnost poistovjeti samo s njenom ljubavnom vezom s Grašom, kako se u posljednje vrijeme o njoj piše.

Na sceni je više desetina godina i jedna je od naših najuspješnijih predstavnica na Eurosongu. Prvi je puta osvojila šesto mjesto kada je pjevala u duetu s Lidijom Horvat Dunjko "Nostalgiju", a drugi je puta osvojila peto mjesto s pjesmom "Neka mi ne svane". Od 1991. do 1996. bila je članicom grupe Magazin, a potom je započela solističku karijeru.

Osim što ima sjajan vokal, ona je i talentirala spisateljica, a danas radi i na svom duhovnom razvoju.

Iako je navršila 50 godina, na besprijekornoj liniji pozavidjele bi joj i mlađe kolegice, a svoj brend proširila je i na ostale proizvode. Doznali smo tako da Danijela ima svoju slikovnicu, parfem, dječju kolekciju odjeće, a nije joj strana ni gluma...

1998. godine dobila je i nagradu "Večernjakova ruž" jer je bila proglašena pjevačicom godine na brojnim radio postajama. Također, osvojila je i brojne nagrade na Splitskom festivalu na kojemu je sudjelovala nekoliko puta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije