Izjava / Danijela Martinović: "Grašo nije mogao smisliti ni mene niti Tončija Huljića"

12. 10. 2021. u 12:40:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Hrvatski medijski svijet je 'stao' nakon što su Danijela Martinović i Petar Grašo ove godine obznanili javnosti da su prekinuli svoju 24 godine dugu vezu, a 'okrenuo se naopačke' kada je 'iscurilo' da se Grašo viđa s Hanom Huljić, kćerkom Tončija Huljića, inače njegovog bliskog prijatelja.

Njegova dugogodišnja bivša dala je naslutiti da joj ta veza ne smeta iako nije direktno komentirala novu ljubav Petra Graše. Susjedi su je viđali dobro raspoloženu, a niti na Instagramu ne izgleda kao da je ove vijesti 'diraju'.

Ipak, još nedavno je u intervjuu za 24sata priznala da su joj najveći strahovi upravo onaj 'od samoće i strah od napuštenosti'.

Pošto je u tom trenutku više od dva desetljeća bila u vezi s hrvatskim pjevačem, dala je savjet kako održavati tako dugu vezu.

"Najteže je kad prepustite da vam veza upadne u rutinu, na vezi treba raditi, treba ju održavati, kao i sve ostalo. Najljepše je što većinu stvari ne trebaš objašnjavati, pričati, tražiti niti zahtijevati. Sve se, većinom, rješava samo pogledom", kazala je tada Danijela.

Je li Petru i Danijeli veza pala u rutinu iz koje se jednostavno nisu mogli izvući vjerovatno nikad nećemo saznati, ali iz spomenutog intervjua doznalo se koliko im je dugo trebalo da se odvaže biti u vezi.

Grašo ju je prvi put primijetio kad je pjevala pjesmu 'Nostalgija', no priznala je kako to nije bila ljubav na prvi pogled.

"Nije me mogao smisliti nakon te pjesme, ni Tončija Huljića ni mene. Mi smo tada s 'Nostalgijom' pobijedili na Dori, a on je bio na drugom mjestu. Tonči i ja ga zezamo da nam gleda u leđa od samog početka. Prvi put sam ga primijetila kada je došao svirati u ‘Magazin’ umjesto Tončija. Susret je bio brzinski, gotovo da se nismo ni primijetili. To nije bila ljubav na prvi pogled", rekla je.

Podsjetimo, Danijela je na Eurosongu je nastupala dva puta, 1995. i 1998. godine.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA