Grašo nakon koncerta: Tlo se treslo od ljubavi...

Radiosarajevo.ba
Grašo nakon koncerta: Tlo se treslo od ljubavi...

Hrvatski muzičar Petar Grašo održao je koncert u Hrvatskoj Kostajnici, a nakon nastupa javio se ekipi s koncerta na Instagramu.

Izgleda da je nastup u ovom hrvatskom gradu, kojg je koncem prošle godine pogodio snažan zemljotres, bio poseban za ovog pjevača. Publici se na dobrom raspoloženju zahvalio javno putem društvenih mreža.

"U petak je podrhtavalo tlo u Hrvatskoj Kostajnici, ali na sreću ovog puta od ljepote, glazbe i ljubavi. Hvala vam što ste unatoč svemu što ste prošli zadržali veliko srce i učinili nam ovu večer nezaboravnom", napisao je Grašo na svom Instagram profilu.

Galić poručio da ne treba nasjedati na dezinformacije o pozivu na naoružavanje

Galić poručio da ne treba nasjedati na dezinformacije o pozivu na naoružavanje

Ne stišava se prašina oko novog ljubavnog para na domaćoj estradi - između Petra Graše i 15 godina mlađe Hane Huljić, koja se sada i sama oglasila na tu temu.

"Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne. Hvala na razumijevanju", izjavila je Hana.

"Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran", kratko je rekao Petar za Jutarnji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije